ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ 17. Mai – gratis popcornbokser }

Supersøte popcornbokser til 17. Mai!

Jeg designet disse da jeg bestemte meg for å lage en hel kolleksjon med trykksaker til 17.Mai – trykksaker på et dessertbord (eller elementene hver for seg) er jo så effektfullt! =) Spesielt med så kraftige farger som flaggets farger, håper det faller i smak!

Denne gangen laget jeg litt mindre popcornbokser, som du ser på bildet over har jeg her fylt disse med potetgull. Fyll boksene med dine favoritter! Her hadde jeg popcorn et annet sted på bordet, og dermed passet det godt med potetgull i boksene. Dette er superchips, jeg synes de er så gode =)

Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre til utskrift. Denne gangen har jeg skrevet ut på glossy fotopapir A4-størrelse, ved å bruke blankt fotopapir istedenfor vanlig hvit kartong blir fargene enda kraftigere, hvilket jeg syntes passet kjempefint til dette 17.mai-designet =) Klipp rundt, brett langs linjene og monter boksen sammen. Har du ikke laget dette tidligere finner du en liten video lengre ned i innlegget der du ser hvordan jeg monterer en popcornboks =)

 

Som nevnt valgte jeg å lage små pocpornbokser denne gangen, da blir det 3 bokser ut av et A4-ark. Ønsker du isteden å lage popcornbokser i den klassiske størrelsen jeg vanligvis lager, legger jeg ved dette også. Da klikker du på bildet over her, og skriver ut dette arket isteden – da får du en popcornboks per ark. Klipp og monter på samme måte =)

Om du har lyst til å lage trykksaker til eget selskap, feks konfirmasjon, bryllup, dåp eller bursdag er jeg igang med et designsamarbeid med Japan Photo – da kan du bestille nydelige trykksaker, tilpasset meg egne bilder og tekst! SÅ lekkert!! Du finner mer informasjon om dette HER

Jeg håper du får en FANTASTISK 17. Mai!

Stor klem =)

// mer gratis print finner du samlet HER
// Inspirasjon til 17.mai HER
// kjøp boka JukseSuperMamma HER

LagreLagre

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0