17. Mai // Gratis sjokolade-wrapper

Forrige 17. Mai designet jeg noen sjokoladewrappere til et dessertbord jeg laget istand – dermed tenkte jeg det var på sin plass å dele de på bloggen for de som har lyst til å lage tilsvarende – enjoy!

Disse er supre å bruke på et dessertbord slik jeg har gjort her, men de egner seg også perfekt som spiselige premier til 17.Mai leiker osv =)

Klikk et par ganger på bildet over, da blir det større og egner seg fint for utskrift. Skriv ut på A4 ark (jeg brukte bare helt vanlig kopiark) – klipp de fra hverandre og plasser hver wrapper rundt hver sin lille sjokoladeplate. Teip sammen på baksiden. Jeg kjøpte en pakke med mange Kit-Kat-sjokolader på Europris, disse passet perfekt siden de har rødt farge på innpakningen – men her kan selvsagt veldig mye brukes. Velg den sjokoladen dere liker best som er i ca passe størrelse!

Kos deg masse med forberedelser til 17. Mai – jeg håper du får en kjempefin dag!

Stor klem =)

Alle innlegg i kategorien 17. Mai finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply