18.Desember {GiveAway} Dagens Kalendergave

18 stjerne pepperkakeustikkere festfabrikken  julekalender bloggen

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Da var det på sin plass å åpne en ny luke i kalenderen vår, og dagens lille kalenderpakke er igjen sponset av herlige FestFabrikken! I dag er det stjerneformede pepperkakeustikkere som befinner seg inni pakken, disse er helt supre til små barnefingre! Jeg og gutta har allerede testet utstikkerne, og jeg skal si det var stor suksess ja! Vi brukte ferdig pepperkakedeig ifra matbutikken (lettvint!), og koste oss med å bake stjernene. Etter at pepperkakestjernene er ferdigstekt kan man stable feks 3 stjerner i hver størrelse over hverandre – og det vil tilsammen bli små nusselige juletrær! “Limes” sammen med melismasse – og feks pyntes med røde og grønne nonstop. Herlig førjulspsyssel – kjempegøy å gjøre som en familie! Littenklere for de aller minste enn feks lage pepperkakehus. Anbefales!

Det eneste du trenger gjøre for å være med i trekningen av dagens kalendergave er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Husk å skrive mailadressen din – slik at jeg kan kontakte deg når DU vinner! ♥ ALLE kan delta, jeg bruker www.random.org til å trekke ut vinneren. Om du vil like meg på facebookblir jeg såklart veldig veldig glad! ♥ Gaven sender jeg i posten, vinneren trekkes i morgen kveld.

Om du vil handle hos FestFabrikken får du 5% rabatt om du oppgir kode ToneroseDesign.Om du i tillegg liker FestFabrikken på Facebook vil du motta en liten goodiebag med din første bestilling! (gjelder de første 100 ordrene)

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – jeg håper du får en NYDELIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

32 Comments

 • Guro on December 20, 2012

  I´m in!

 • Veronica on December 19, 2012

  Det kunne jeg virkelig trengt.. så jeg kunne laget et like flott pepperkaketre med mine små;)

 • Marita on December 19, 2012

  Hei Tone! Først må eg berre seie at eg blir grådig imponert over det du får til. Synd vi ikkje fekk nytt bedre av dette på HiBu. Her kunne vi hatt lekre kaker kvar torsdag i optikkresepsjonen 🙂 Slenger meg på konkurransen din. Prøvde å lage juletre sjølv i år, men fant ut at eg mangla ein mellomstørrelse i stjerner. Hadde vore perfekt til neste år 🙂

  Marita

 • Tone on December 19, 2012

  Jeg er også med! Hadde vært gøy for både mor og barn og laget små juletrær med disse ja :=)

 • Therese on December 19, 2012

  Ja, jeg ønsker meg slike! Så prøver idag og jeg!

 • Sandra :) on December 19, 2012

  Heisan!

  Ja, jeg blir gjerne med, koselig! 🙂
  Fortsatt fin førjulstid!

  Vennlig hilsen Sandra 🙂

 • Carina on December 18, 2012

  Er med igjen:-)

 • Malene on December 18, 2012
 • Ludmila on December 18, 2012

  jeg er med 🙂
  ludadm5(att)hotmail.com

 • Lill gulbrandsen on December 18, 2012

  På ønskelisten! 🙂

 • anette on December 18, 2012

  hei! med idag også jeg 😀 😀 klemmer:)

 • Inca Sylling on December 18, 2012

  Hei! Jeg har veldig lyst på slike utstikkere. Jeg har bare to vanlige stjerner. Har forsøkt å lage “juletre” etter inspirasjon av deg. Det var moro å gjøre og pynte etterpå. Det aller beste var at det faktisk var lett å ta av ei og ei stjerne etterpå og fortsatt ha et flott tre 🙂

 • Rinnie Olsen on December 18, 2012

  Deltager gerne 🙂 dejlige udstiksforme.

 • Lene Hansen on December 18, 2012

  Jeg er med 🙂

 • Louise on December 18, 2012

  Blir med idag Også. Hadde passet supert til baking med storebror:)

 • Solveig on December 18, 2012

  So flott gevinst! Eg er med. 🙂

 • maylen on December 18, 2012

  Jeg er med 🙂

 • vibecke on December 18, 2012

  Supre gaver 🙂 ønsker meg 🙂

 • Jorid on December 18, 2012

  De var fine 🙂 Jeg er med

 • Tone on December 18, 2012

  Er gjerne med igjen:) så fine former:)

 • Agathe on December 18, 2012

  Jeg prøver lykken i dag også jeg ! 🙂

 • Carina Lycke on December 18, 2012

  de var fine. melder meg på 🙂
  ha en flott mandag

 • Viktoria MaS on December 18, 2012

  De var fine :]

 • Natazha on December 18, 2012

  Disse var jo skønne 🙂

 • Kerstin on December 18, 2012

  Dette ønsker jeg meg!!! God førjulstid :o)

 • Anne Mari on December 18, 2012

  Jeg blir med 🙂 veldig fine

 • Linn Marie Hansen on December 18, 2012

  Prøver lykken! Hilsen Linn, Sarpsborg

 • Sissel on December 18, 2012

  Hei. Jeg er gjerne med. Har 5 små barnebarn som veldig gjerne er med og baker 🙂

 • Marit on December 18, 2012

  super kalendergave 🙂 Jeg er med 🙂

 • Kari-Ann Bjørnstrøm on December 18, 2012

  Hei! jeg er gjerne med 🙂 Har 2 små bakere i hus så dette kan falle i smak.
  klem fra Kari (kabjornstrom@hotmail.no)

Leave a Reply