2 etg BarnevelsignelseKake til skjønne lille Tobias

IMG_3478

Velkommen til ToneroseDesign ♥  I dag kommer som lovet et bildedryss av barnevelsignelse-kaka jeg laget til herlige lille Tobias. Herlige mamma Rebekka hadde flere ønsker om designet på kaken, og gav meg frie tøyler utover dette – det er alltid stas!  Jeg koste meg med å designe kaka sammen med deg Rebekka ♥ Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_3480

Selve kaken er vaniljekake med sjokoladekrem, trukket med ekstra hvit marsipan ifra Pals (rabattkode ToneroseDesign)

IMG_3493

Kaken er pyntet med håndlaget pynt i marsipan, ulike romantiske blomster i hvitt og blått.  Blomster av marsipan lager jeg i forkant, slik at marsipanen rekker å stivne slik at den holder fasongen sin godt. Jeg liker godt at det er litt høyde/dybde i pynten, og dette oppnår du lett ved å la pynten tørke litt i forkant, dermed kan du plassere pynten akkurat slik du vil på kaken.

IMG_3486

Skjønne lille prinsen! Jeg fikk tilsendt flere skjønne bilder av lille prinsen ifra vakre Rebekka –  det ene måtte såklart få plass på kaka! Bilderamma har jeg laget ved å bruke denne nydelige forma (rabattkode ToneroseDesign gir 5% rabatt) I kjent stil har jeg trukket kakefatet med marsipan – og såklart pyntet dette ved å prege mønster i fatet! hihi, glad i detaljer! Snøkrystaller i marsipan har jeg dekket med hvitt glitter – elsker dette på vinter-baby-kaker. Glitrer fortryllende, hihi! (vanskelig å se på bildene desverre)

IMG_3483

Den lyseblå marsipanen har jeg farget ved å bruke pastafargen delphinium blue ifra wilton – min favoritt på slike babykaker til gutt.

IMG_3489

Søt blondekant rundt midten på kaka – tenkte det kunne være en søt detalj. Herlige bokstavklosser lages ved å bruke en form lik denne. Diverse babystash som bittesmå skoa etc med denne forma.

IMG_3484

Rundt kaka har jeg preget diamantmønster, og festet hvite sukkerperler i hvert hjørne. Elegant ♥

IMG_3504

På toppen av kaka modelerte jeg såklart herlige lille Tobias – inspirert av herlige nyfødtfotografiet! ♥ Baby laget med denne forma.

IMG_3490

Kakepynten fester jeg til kaka med bittelitt vann, spiselig lim, eller royal icing (pisket eggehvitte og melis) Hva jeg bruker avhenger av hvor stor pynten er – blomster etv bruker jeg alltid royal icing til.

IMG_3496

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens kake var til inspirasjon! Spør om du lurer på noe ♥ Jeg er raskest til å svare på instagram (“ToneroseDesign”) – men svarer såklart andre steder også!

Hjertelig takk til skjønne Rebekka for at jeg fikk lov til å lage denne kaka til herlige lille prinsen. Det var en ære! Har du ikke vært innom Rebekka tidligere vil jeg absolutt anbefale å titte innom bloggen hennes – den finner du her. HERLIG! Barnevelsignelsen ble helt nydelig, hun blogger om den i disse dager ♥ Masse nydelig inspirasjon!

 IMG_3507

Kjempestas at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – jeg håper du får en MAGISK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

15 Comments

 • Birgit Jacobsen on March 1, 2013

  Vakker!!! Hvor får du tak i fargen delphinium? Jeg finner det ikke i noen nettbutikker i hvert fall…
  Birgit

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei Birgit,

   Nei, kaketoppen har hatt den – men ser ikke ut til at de har den lenger.. GSA (globalsugarart.com) har iallefall, evt går det også å bestille den på ebay.com =)

 • Gudbjørg I. Sigurbjørnsdottir on February 10, 2013

  Hei Tonerose 🙂
  Er en stor “fan” av kakene dine og lurer på om du bruker mold til å lage den herlige kurven som babyen ligger oppi?
  Tar mye tips her ifra for sønnen min skal dåpes snart og herre min hvor mange fine kaker du har laget!
  Klemmer Gudbjørg

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Gudbjørg,

   Hjertelig tusen takk for det! =)

   Nei, til kurver bruker jeg ingen form – men til babyene bruker jeg alltid form! Enten som et utgangspunkt, eller til hele babyen. Bøtter, kurver etc modelerer jeg på frihånd, og bruker modeleringsverktøy til å prege mønster etc.

   Håper og tror dåpen ble knallsuksess! =)

   Stor klem!

 • mari on February 10, 2013

  wow, den var utrolig fin!!!! 🙂

 • Victoria on February 7, 2013

  Du er berre RÅÅåååååå Du Tone!:))

  Klem vici<3

 • anette on February 7, 2013

  såååå nyyydelig skjønn Tone 😀 😀 herlig kake!!

  klemmer anette:)

 • FruMæla - mer enn bare ord - on February 7, 2013

  Vi kunne ikke blitt mer fornøyd med alt kjære deg <3 Takk for all hjelp til den store dagen vår som ble helt perfekt

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hei Rebekka,

   Takk i like måte! Det vare en ÆRE å få lov til å bidra til den store dagen, kjempestas at dere ble så fornøyde med alt =)

   Stor klem!

 • Cassandra on February 7, 2013

  helt fantastisk nydelig 🙂

Leave a Reply