2 etg hvit babykake med lyserosa detaljer { Barnevogn i Marsipan }

IMG_5053

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bildedryss av ei babykake jeg var så heldig å få lage til ei skjønn litta prinsesse – hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne, herligste mamma’n!! ♥ Jeg elsker å lage slike kaker til barnedåp, navnfest etc – kjempekos! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_5055

Skjønne mamma’n gav meg litt frie tøyler til denne kaka, og det synes jeg jo er supergøy! Fargevalget var hvitt og lyserosa – nydelig ♥

IMG_5054

All pynt har jeg laget av marsipan, kakene er trukket med ekstra hvit marsipa ifra Pals (jeg kjøper på lagerutsalget i oslo – for de som lurer!)

IMG_5056

Roser laget av hvit marsipan, deretter kostet med lyserosa lustre dust – dette gir en vakker dus farge, og en nydelig shine! Om du har lyst til å lage sommerfugler på kaka di, så husk å lage disse flere dager i forveien, da kan du plassere de “stående” og la de tørke i denne fasongen – dermed har du sommerfugler med litt høyde på når du skal dekorere kaka di ♥

IMG_5062

Det samme gjelder om du har lyst til å lage liten barnevogn av marsipan, husk å begynne på delene til vogna tidlig, slik at hver del får tid til å tørke/stivne nok til å kunne holde fasongen sin. Jeg pleier å “lime” sammen alle delene med litt royal icing (pisket eggehvitte og melis)

IMG_5057

Disse marsipanskoene har jeg laget med dette utstikkersettet ifra FestFabrikken (rabattkode ToneroseDesign) , du kan alternativt også skjære de til etter mal (jeg er veldig glad i utstikkersettet mitt, men det fungerer også fint med mal. Men det tar LITT mer tid) Har du lyst på mal har jeg lagt ut dette tidligere – du finner en variant HER og HER.

IMG_5064

Inni de store fantasiblomstene har jeg festet litt nusselige miniperler ifra DrOetker sin vintermix – synes de er supersøte!

IMG_5070

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥

Hjertelig takk for at du tittet innom hos meg i dag – jeg ønsker deg en STRÅLENDE dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply