20.Desember {GiveAway} Dagens Kalendergave

20 roseutstikker kt  julekalender bloggen

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens lille kalendergave er sponset av flotte Kaketoppen og er en roseutstikker! Denne kan du bruke til å lage vakre håndlagede roser av feks marsipan. Kjevle marsipanen tynn, press ut 3-4 sett med roseblader, og form en liten kjegle av marsipan. Ta litt vann i på rosebladene, og begynn med å “pakke inn” kjeglen i et roseblad. Deretter er det bare å følge på med ett og ett roseblad. Personlig pleier jeg å “avslutte” hver runde, dvs vanligvis 1 blad rundt kjeglen, så 2blad, deretter 3 blad, så 5 blad etc. Men dette er jo personlig hva man synes blir penest! ♥ Om du vil handle hos Kaketoppen får du 5% rabatt om du oppgir kode ToneroseDesign. De har også fri frakt på alle bestillinger over 500,- nå før jul!

Det eneste du trenger gjøre for å være med i trekningen av dagens kalendergave er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Husk å skrive mailadressen din – slik at jeg kan kontakte deg når DU vinner! ♥ ALLE kan delta, jeg bruker www.random.org til å trekke ut vinneren. Om du vil like meg på facebookblir jeg veldig veldig glad! ♥ Gaven sender jeg i posten, vinneren trekkes i morgen kveld.

Kjempekoselig at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag – jeg håper du får en SUPER dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

21 Comments

 • Alexandra on December 21, 2012

  Superpraktisk!

 • Natazha on December 21, 2012

  jeg prøver lykken 🙂

 • Therese on December 21, 2012

  Jeg kunne godt tenkt meg å lære meg å lage roser!

 • Sissel on December 20, 2012

  Prøver lykken nok en gang 🙂

 • Line on December 20, 2012

  Jaaa, jeg vil vinne 🙂

 • Carina Lycke on December 20, 2012

  ååå den ønsker jeg meg,,så fin…

 • Anne Mari on December 20, 2012

  Den var flott. prøver meg igjen 🙂

 • sigrunn on December 20, 2012

  Jeg melder meg på 🙂 Er ikke spesielt god til å lage marsipanroser for hånd :p

 • Signe Helene on December 20, 2012

  Så smart 🙂
  Jeg er med 🙂

 • Viktoria MaS on December 20, 2012

  Denne er så smart! 😀

 • Louise on December 20, 2012

  Er med idag også:)

 • anne marie fossheim on December 20, 2012

  Prøver igjen.

 • anette on December 20, 2012

  hei hei! er med jeg 😀

  klemmer Anette:)

 • Linda on December 20, 2012

  Denne vil jeg gjerne vinne 🙂

 • Lene Brattland on December 20, 2012

  Det hadde vært fint å vinne denne!
  lenebrat@gmail.com

 • Lene on December 20, 2012

  Super fantastisk blogg som jeg nettopp oppdaget;) har dåp i vente i mars, masse inspirasjon hos deg. Håper du kan hjelpe meg med trykksaker?

 • Jea on December 20, 2012

  Jeg har sååå lyst på en sånn en :))

 • Lise Jerstad on December 20, 2012

  🙂

 • Monica Pedersen on December 20, 2012

  Så det er sånn du får de vakre rosene dine..! Ja, jeg vil mer enn gjerne ha en sånn 🙂

 • Irene Overå on December 20, 2012

  Tvi tvi! =) Denne har eg såååå lyst på! c”,)

 • Linn Marie Hansen on December 20, 2012

  Så kjekk… jeg som er helt ny med kakedekorering trenger d meste, hihi… Er hvertfall bitt av basillen… Ha en god torsdag. Hilsen Linn, Sarpsborg

Leave a Reply