{ 2015 // #takknemlig }

tonerosedesign 2015

Jeg håper du har hatt en DEILIG juleferie!! Disse dagene har gått utrolig raskt forbi – jeg håper du har hatt en VIDUNDERLIG tid sammen med de du er aller mest glad i ♥ Her hos meg har småtassene og mannen hatt ferie de siste par ukene – og jammen er småtassene hjemme i dag også. Flere som har planleggingsdag i dag?

Jammen er vi allerede godt i gang med 2016 – tenk så mye som har skjedd i 2015! Jeg synes det er stas å se tilbake på året som har gått, og tenke litt over alt som har skjedd den siste tiden. Jeg har så utrolig mye å være takknemlig for!!

Det aller største som har skjedd jobbmessig er selvsagt boka JUKSESUPERMAMMA!!! Tenk at så mange har kjøpt denne, og FOR en fantastisk tilbakemelding vi har fått ifra samtlige – hjertelig tusen takk!! Dette er vi utrolig takknemlige for!! Siden vi står bak alt selv; idè, bilder, tekst, redigering, layout osv osv betyr det utrolig masse. Hjertelig tusen takk!! Det har vært UTROLIG mye jobb med boka, men heldigvis har det vært veldig mye moro også – hadde aldri klart dette sammen med noen andre enn deg Elisabeth! ♥

Lanseringseventet var også en STOR dag som har betytt utrolig mye for meg – hjertelig tusen takk for årets happening jenter!!!

Av andre store ting som har skjedd i 2015 er selvsagt JapanPhoto. Tenk… JAPAN PHOTO!! Vi har inngått et samarbeid om trykksaker til dessertbord osv – dette er bare såvidt startet opp – SOM jeg gleder meg til å utvikle dette videre i 2016!!! Jippi jippi jippi!!

I 2015 har jeg vært så heldig å få lov til å reise rundt og holde kurs i kakedekorering, jeg har desverre ikke rukket å blogge alt dette – det har rett og slett vært litt for mye jobb med boka JukseSuperMamma til å få tid til alt annet jeg gjerne kunne tenkt meg. Men, kursene har vært UTROLIG herlige, HJERTELIG tusen takk jenter!!! Det er virkelig en stor ære at så mange har deltatt på kakekurs – kakene deres blir så UTROLIG flotte!! Knallgøy!!! Det kommer til å bli satt opp flere kurs i 2016, planen er først å få designet et par nye kurs da det er flere som har etterspurt dette (supergøy at så mange vil være med på flere kurs og dermed etterspør nye, hjertelig takk!!) – og dermed vil det komme på bloggen så raskt kursene er fastsatt. Jeg GLEDER meg, kakekurs er virkelig FANTASTISKE dager! ♥ Hjertelig tusen takk til alle som har deltatt – og en stor takk til alle de fantastiske samarbeidspartnerne mine/jentene jeg har jobbet sammen med om å arrangere kursene de ulike plassene – kjempegøy!

Apropo kurs, en annen stor happening i 2015 var 7 siders oppslag i selveste VG Helg!! WOW! De kom på besøk på EtasjekakeKurs i FestFabrikken Eiker – en ære! Stas at de hadde lyst til å være med oss en hel dag, vi storkoste oss som vanlig massevis med kurs ♥

I 2015 var jeg så heldig å bli invitert tilbake til God morgen Norge på TV2 igjen, en gang i forbindelse med Halloween og en gang i forbindelse med nyttårsbord. Behind the scenes finner du HER, videoklipp HER og bildedryss dessertbord HER. Nyttårsbord finner du HER, det kommer video og behind the scenes herfra også, men det har jeg ikke rukket enda ♥ Alltid en ære å bli spurt om å stikke innom!

Ellers har jeg kost meg massevis med fotografering i 2015 – spesielt stor stas å forevige nyfødte vakre skatter ♥ Ellers har det i 2015 blitt definitivt flest bilder til boka JukseSuperMamma – hjelpes så mange photoshoots!!!! Haha, noen mer sprelske enn andre, hihi!! Knallgøy!! 400 siders bok, hvorav de fleste av bildene krever maaaaange timer for å dra i land er det ikke vanskelig å forstå at dette har tatt tid. Men heldigvis har det vært mye latter og moro også! ♥ Gleder meg til fotografering i 2016, håper det blir en del tid til dette. Det er jo så gøy!!

Dessertbord hadde jeg også med i collagen min, der er det et bilde fra dessertbordet jeg designet til den ofisielle førpremieren av filmen Fifty shades of Grey. Bildedryss av dessertbordene mine finner du samlet HER

KL5A3738 kopier copy

Phui, det ble jammen ei lang liste!

HJERTELIG tusen takk til alle som jeg har fått lov til å bli kjent med i 2015 – jeg er så takknemlig!!

Personlig er nok det største som har skjedd i 2015 at vi har flyttet hjem til bygda! Har ikke helt rukket å “lande” enda – da de siste månedene har vært rimelig fullstappede. Men, det er definitivt veldig koselig å være tilbake etter ca 10 år “hjemmefra”! Vårt nye hus har vi allerede blitt glade i, og vi gleder oss til å gjøre det  sakte men sikkert mer “vårt” ♥ (og ikke minst få pakket ut av alle eskene, haha!)

Vi er allerede i gang med litt oppussing – gleder meg til å vise bilder!

Skolestart og bhgbytting er også store ting i familens liv =)

Ja, det var 2015 “kort” oppsummert!

IMG_2991 copy

(bildekilde @grofalck)

VELKOMMEN 2016 – JEG GLEDER MEG!!

Hva er DU takknemlig for? Start gjerne dagen med å tenke på noe du er takknemlig for – dagen blir enda litt bedre ♥

HAPPY 2016 – håper dette året blir ditt aller beste!!

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...