21.Desember {GiveAway} Dagens Kalendergave

21 sommerfugl ustikkere 3pk tonerosedesign  julekalender bloggen

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Da var det klart for dagens kalendergave! Dagens lille gave kommer ifra ToneroseDesign (hihi) og består av 3stk sommerfuglustikkere. Disse bruker jeg selv masse!! Jeg har også et utstikkersett patchworkcutters som jeg er veldig glad i å bruke, men disse tar tiiiid å lage – dermed har jeg fortsatt å bruke dette settet som er i dagens pakke også. De er super-raske å bruke, og om du bruker de til å lage sommerfugler i marsipan, kan du tørke de liggende i en kartongbrett (lag en M av litt kartong) – så står vingene vakkert opp av seg selv! Under ser du bilde av en kake jeg har dekorert ved å nesten bare bruke dette settet her! Enkelt og delikat ♥ Klikk deg videre for å lese mer…

vrlig-bursdagskake-med-pynt-i-vakre-[2][1]

Jeg bruker ofte sommerfugler på dåpskaker, konfirmasjonskaker, bryllupskaker, bursdagskaker etc – ofte bruker jeg disse utstikkerne til å prege sommerfugler ned i kakefatet, om jeg har trukket kakefatet med marsipan. ♥ Et par sommerfugler er også nusselig på en cupcake!

Det eneste du trenger gjøre for å være med i trekningen av dagens kalendergave er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Husk å skrive mailadressen din – slik at jeg kan kontakte deg når DU vinner! ♥ ALLE kan delta, jeg bruker www.random.org til å trekke ut vinneren. Om du vil like meg på facebookblir jeg veldig veldig glad! ♥ Gaven sender jeg i posten, vinneren trekkes i morgen kveld.

Hjertelig takk for at DU tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – jeg håper du får en HERLIG dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

21 Comments

 • Monica Pedersen on December 22, 2012

  Åååå, de sommerfuglene er SÅ fine!!! Hvertfall på dine kreasjoner;) Hadde vært fint med noen sånne så kan jeg prøve selv også!

 • Sandra :) on December 22, 2012

  Heisan!

  Blir gjerne med! Ha en riktig god helg!

  Vennlig hilsen Sandra 😉

  (solsasa@hotmail.com)

 • vibecke on December 21, 2012

  Du har en nydelig blogg 🙂 og så fine gaver 🙂

 • Bente on December 21, 2012

  Har ønsket meg sånne lenge, håper lykken står meg bi:))

 • Lene Hansen on December 21, 2012

  Jeg er med 🙂

 • Carina Lycke on December 21, 2012

  flott kalendergave,jeg er med 🙂

 • Signe Helene on December 21, 2012

  Kjempesøte! 🙂
  Jeg deltar 🙂

 • Kristina on December 21, 2012

  Jeg vil gjerne være med:-)

 • anette on December 21, 2012

  så nyyydelige utstikkere 😀 de hadde vært spennende å prøve, håååper jeg vinner !!:D

  klem Anette:)

 • Anna Jenssen on December 21, 2012

  Jeg blir med!
  Hilsen Anna Jenssen
  anna.pinki@gmail.com

 • Mona on December 21, 2012

  Kjempefine! Önsker oss sånne!..Både dötrene mine og jeg er kake-freaks, hihi 😀

  Klem M

 • Louise on December 21, 2012

  Er med idag også:

 • Viktoria MaS on December 21, 2012

  Prøver igjen ^^

 • Carina on December 21, 2012

  Blir veldig fint med sommerfugl-pynt:-)

 • Anne Mari on December 21, 2012

  Kjempeflott kake med sommerfugler 🙂 du er så flink! prøver lykken igjen!

 • Kerstin on December 21, 2012

  Haar du hørt om sommerfugleffekten? Kandkje den gjelder her også 🙂

 • Marit on December 21, 2012

  Prøver meg igjen, jeg 🙂

 • Linda on December 21, 2012

  De sommerfuglene er så fine. Jeg melder meg på, selv om jeg tviler på at mine hadde blitt like fine som dine. Ha en fin dag, flinke deg. Klem

 • Angelica Hanssen on December 21, 2012

  Vil gjerne være med på denne Give-Away’en.
  Er storimponert over produktene dine, men bor desverre for langt unna for å kunne bestille hos deg eller være med på kurs. 🙁
  Men du er bare kjæmpe dyktig! 🙂

  God jul!
  Hilsen Angelica, hanssen.angelica@gmail.com

 • Irene Overå on December 21, 2012

  Endå ein flott premie Tone!=) Dissa sommarfuglane er berre SOO søte! 😉 Håper på vinnerlykke idag! c”,)

 • Linn Marie Hansen on December 21, 2012

  Super nusselige…. kjempe flott kake! Hilsen Linn, Sarpsborg

Leave a Reply