22.Desember {GiveAway} Dagens Kalendergave

22 2x cupcakeshus 4rom ff  julekalender bloggen

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens lille kalenderpakke er sponset av supre FestFabrikken, og består av 2 søte cucpakehus! Disse cupcakeboksene er akkurat passe til 4 cupcakes i hver – herlig vertinnegave!!

Det eneste du trenger gjøre for å være med i trekningen av dagens kalendergave er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Husk å skrive mailadressen din – slik at jeg kan kontakte deg når DU vinner! ♥ ALLE kan delta, jeg bruker www.random.org til å trekke ut vinneren. Om du vil like meg på facebookblir jeg såklart veldig veldig glad! ♥ Gaven sender jeg i posten, vinneren trekkes i morgen kveld.

Om du vil handle hos FestFabrikken får du 5% rabatt om du oppgir kode ToneroseDesign.Om du i tillegg liker FestFabrikken på Facebook vil du motta en liten goodiebag med din første bestilling! (gjelder de første 100 ordrene)

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – jeg håper du får en NYDELIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

19 Comments

 • Helene T B on December 23, 2012

  Så fine! Blir gjerne med på trekningen 🙂

 • carina lycke on December 22, 2012

  Så fin.. den passer perfekt til cupcakene mine 🙂

 • Renate Aarø on December 22, 2012

  hihi, ikke så mange som er med idag, så kanskje et bittelite håp for å vinne 😀

 • Julie on December 22, 2012

  Ønsker meg!!!! <3 😀

 • Linda on December 22, 2012

  Jeg er med 🙂

 • Viktoria MaS on December 22, 2012

  Fine :]

 • Carina on December 22, 2012

  Prøver igjen:-)

 • Anna Jenssen on December 22, 2012

  Jeg blir med!
  Hilsen Anna Jenssen,
  anna.pinki@gmail.com

 • Jea on December 22, 2012

  Krysser fingrene :))

 • Alexandra on December 22, 2012

  Supersøte! 🙂

 • Marit on December 22, 2012

  jeg er med i dag og 🙂

 • Aina Pedersen on December 22, 2012

  Søt den 🙂

 • Line Kristin on December 22, 2012

  Want it!

 • Wenche beate on December 22, 2012

  Hihi, ikke det som står øverst på ønskelista da, men prøver lykken likevel 🙂

 • Anne Mari on December 22, 2012

  Prøver lykken. De var jo virkelig søte! Ha en finfin dag

 • Linn Marie Hansen on December 22, 2012

  Så søte da… prøver meg igjen jeg 🙂 hilsen Linn, Sarpsborg

 • anette on December 22, 2012

  så flott give away! 😀 er med jeg 😀

  klemmer:)

 • Lise Jerstad on December 22, 2012

  🙂

 • wenche on December 22, 2012

  WOW for en fantastisk blogg, så flink du er 🙂
  Kjempe glad for at jeg ramlet over denne nå 🙂
  Å for noen utrolig søte cupcake hus da <3
  Ha en fin jul 🙂
  Hilsen wenche

Leave a Reply