23.Desember {GiveAway} Dagens Kalendergave

23 12 cc former rosa hvite pokadots luss ettroms cchus ff  julekalender bloggen

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens lille kalenderpakke er sponset av herlige FestFabrikken! Inni pakken er det 12 rosa cupcakeformer med hvite prikker, og et supernusselig lite cupcakehus! Dette cupcakehuset er perfekt til 1stk cupcake, SÅ søt liten gave!!

Det eneste du trenger gjøre for å være med i trekningen av dagens kalendergave er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Husk å skrive mailadressen din – slik at jeg kan kontakte deg når DU vinner! ♥ ALLE kan delta, jeg bruker www.random.org til å trekke ut vinneren. Om du vil like meg på facebookblir jeg såklart veldig veldig glad! ♥ Gaven sender jeg i posten, vinneren trekkes i morgen kveld.

Om du vil handle hos FestFabrikken får du 5% rabatt om du oppgir kode ToneroseDesign.Om du i tillegg liker FestFabrikken på Facebook vil du motta en liten goodiebag med din første bestilling! (gjelder de første 100 ordrene)

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – jeg håper du får en NYDELIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

20 Comments

 • Alexandra on December 24, 2012

  Kjempefint!! 🙂

 • Carina on December 24, 2012

  Hadde ikke vært meg imot om dette dumpet ned i postkassen min…:) God jul:)

 • Anne Mari on December 23, 2012

  Fin! henger meg på! ha en super lillejulaften!

 • Tone on December 23, 2012

  Så fine! Jeg har lyst til å vinne:)

 • Sandra :) on December 23, 2012

  Heisan!

  Så søøøøt gave, aldeles herlig! Blir jo GJERNE med på dette! Jeg liker på FB selvfølgelig, og ønsker deg en riktig GOD JUL! 🙂

  Vennlig hilsen Sandra 🙂

  (solsasa@hotmail.com)

 • Jea on December 23, 2012

  Ønsker deg en riktig god jul 🙂

 • Carina Lycke on December 23, 2012

  så søt 🙂 melder meg på jeg

  god lillejulaften og ha en flott julaften imorgen til deg og dine…

  god juleklem fra meg 🙂

 • Helene T B on December 23, 2012

  Så fin kalendergave:)

 • Renate Aarø on December 23, 2012

  -Renate Aarø-

  Prøver lykken

 • Malene on December 23, 2012
 • Lene Hansen on December 23, 2012

  Jeg er med 🙂

 • Marit on December 23, 2012

  håper på litt vinnerlykke på dagen-før-dagen 🙂

 • Anna Jenssen on December 23, 2012

  Jeg blir med!
  Hilsen Anna Jenssen
  anna.pinki@gmail.com

 • Linn Marie on December 23, 2012

  Super nusselig da, og prikkete former, d er aldri feil hos meg 😉 Ha en super lille julaften!
  Hilsen Linn, Sarpsborg

 • Agathe on December 23, 2012

  Jeg er gjerne med 🙂 Kjempesøtt !! <3 Bare en dag igjen til julaften ! <3

 • Lise Jerstad on December 23, 2012

  God jul 🙂

 • heidi sinnes on December 23, 2012

  vært gøy å vinne denne =)

 • Linda on December 23, 2012

  Disse vil jeg gjerne vinne 🙂

 • Monica Pedersen on December 23, 2012

  Jeg er med i dag også jeg 😉

 • Andrea on December 23, 2012

  Kjempesøte <3

Leave a Reply