3 Etg Bursdagskake i Lyserosa og Svart {Bildedryss} Silhouette, blomster og perler

IMG_1587

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bildedryss av ei overaskelse-bursdagskake jeg laget for en stund tilbake, denne kaka fikk jeg helt frie tøyler på (og MINIMALT med tid, PHUI!) Kaka skulle jo nettopp være en overraskelse – da var det klart at designet var helt fritt! ♥ Og dere som kjenner meg godt – såklart valgte jeg å trekke kaka i lyserosa!! hihi. Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_1596

Jeg laget en rød fløyelskake med hvit sjokolademousseostekrem (deilig!), og trakk alle tre etasjene i lyserosa marsipan. Her har jeg brukt ekstra hvit marsipan ifra pals, og farget denne lys rosa. (kode ToneroseDesign gir 5% rabatt)

IMG_1589

På siden av den midterste etasjen laget jeg en silhouette i marsipan, bursdagsbarnet har langt hår – jeg tenkte dermed det kunne være gøy å lage en silhouette av henne på kaka! Hvorfor ikke? hihi. Silhouetten har jeg laget av marsipan farget svart, jeg har skjært til fasongen ved å bruke en skarp kniv, ansiktet har jeg festet til kaken med bittelitt vann. Håret har jeg festet i flere lag, jeg tenkte det kunne være stilig med bittelitt dybde ♥

IMG_1592

Mellom hver etasje har jeg festet et perlebånd, dette er laget av marsipan farget svart. Perlene har jeg laget ved å bruke denne formen. Et par hjerter laget av marsipan, som jeg malte 35 og Ida på – navn + alder på bursdagsbarnet ♥

IMG_1593

På toppen av kaka laget jeg en “ball” av hvite blomster, farget med lyserosa lustre dust/pulverfarge. Det gir en herlig spill blomstene – og en herlig shimmer!

IMG_1587

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg kan være til inspirasjon! ♥ Kakefatet har jeg forresten trukket med lyserosa marsipan, og malt litt dekor med svart pastafarge på. Herlig feminint ♥

Kjempestas at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper du får en FORTRYLLENDE dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

12 Comments

 • Heidi on January 31, 2013

  Hei hei søte Tonerose!
  Så gøy å titte innom deg igjen og se at du har klart å lage deg din egen business 😀 Utrolig at du har klart kombinere så mange av talentene dine også.
  Du slutter jo aldri å imponere meg 🙂
  Denne kaken var jo bare helt fantastisk nydelig!
  For en overraskelse for det heldige “bursdagsbarnet”.
  Det er INGEN som slår de fantastiske kreasjonene dine!
  Med fare for å gjenta meg selv…hehe
  Får liksom ikke skrytt nok av deg 🙂
  Gleder meg med deg!
  Stor klem fra en “gammel” bloggvenn <3

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hei herlige skjønne garden-angel!! =)

   SÅ kos å høre ifra deg igjen, helt nydelig!! =)

   Håper det står bra til med deg – lenge siden “sist” nå – tiden FLYR avgårde! =)

   DU er bare helt utrolig herlig – hjertelig tusen takk for det vakre herlige Heidi! 0) Jeg er utrolig takknemlig og glad for å kunne drive for meg selv, nå håper jeg at dette er “nok” til etterhvert kunne klare å få det til å gå rundt økonomisk. Ville vært en drøm gå i oppfyllelse!! =)

   Hihi, søta! hjertelig tusen takk skjønne vidunderlige du!! =)

   Jeg håper du har en helt herlig helg, og at du har hatt en nydelig tid siden vi “pratet” sammen sist! Deilige sjokoladekaka jeg fikk oppskrift av deg for lenge siden bruker jeg forresten MASSE, og kremen har jeg videreutviklet og er en av de mest populære!! =) Hjertelig tusen takk!!

   Stooooooor klem! =)

   • Heidi on February 19, 2013

    Hei på deg 🙂
    Så gøy å høre om sjokoladekaka og kremen 🙂
    Jeg har det bare bra. Blir sikkert litt blogging på meg nærmere våren 😉 hehe
    Da våkner jeg fra hiet mitt..flirer :))
    Jeg håper også at drømmen din går i oppfyllelse!
    Må du bare ikke slite deg helt ut vennen <3
    God klem

    • Tonerose on February 24, 2013

     Hei Heidi,

     Hihi, ja den er absolutt godt brukt – hjertelig tusen takk skjønne du! =)

     Gleder meg til nydelige hageinnlegg hos deg etterhvert, du har en NYDELIG blogg! =)

     Tusen hjertelig takk skjønen garden-angel! =)

     Håper du har en strålende helg!

     Stor klem!

 • Elisabeth Bang on January 31, 2013

  OMG… så nydelig !!!!

 • Lena on January 31, 2013

  For en nydelig kake! Som alle andre kaker du baker 🙂 Blir veldig inspirert av deg. 🙂

  Men jeg lurer på noe. Når du baker slike etasjekaker, bruker du pinner i kakene for støtte? Og har du brett under hver etasje slik at man ikke skjærer videre ned i kaken når man skjærer i øverste laget? 🙂

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hei Lena,

   Hjertelig takk for det! =) Så bra at du blir inspirert – nydelig!

   Jepp, jeg har støtte inni – dermed vil ikke vekten av øverste kaken skvise den som er under…! =) Jepp, og et tynt fat under hver etasje, dermed blir det en “ny” kake å starte på når man er ferdig med etasjen over =) Plastrør inni hver kake, og pappfat under hver etasje =)

 • anette on January 31, 2013

  …ja jeg har ikke ord …..så vakkert… 😀 😀

  klemmer anette:)

 • anette on January 31, 2013

  oi oi så herlig kake-kan tenke meg bursdagsbarnet ble sååå utrolig glad for denne rå nyyydelige kaken :D:D
  du er sååå rå flink Tone!!:D

  klemmer anette:)

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hjertelig tusen takk herlige Anette!! =)

   Hihi, håper det!

   Stor klem!

Leave a Reply