3etg Bryllupskake { Hvit, Rosa & Sølv }

IMG_5947

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kake er en bryllupskake jeg var så heldig å få lage til det vakre brudeparet Pia og Jens – det var en ære å få lov til å lage bryllupskaken deres! Denne er fylt med bla bringebærkrem laget med brudens morfars hjemmelagede syltetøy – HERLIG!! Kjempekoselig med slike personlige detaljer ♥ …også smakte syltetøyet UTROLIG godt! Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_5974

Kaka er trukket med ekstra hvit marsipan ifra pals, og all pynt er laget av marsipan. Rundt etasjene har jeg laget et sølvgrått bånd, som er festet på forsiden med en hjertespenne. Dette er hentet ifra de vakre invitasjonene til bryllup – disse var det såklart hjertespenne på! Alltid stas å hente inn personlige detaljer ♥ Er ikke så enkelt å se på dette bildet, men marsipanhjertene har jeg dekket med spiselig sølv glitter, slik at det blinker/glitrer i de – ala invitasjonene ♥

IMG_5971

Jeg laget en plakett/skilt som jeg malte initialene og navnene til brudeparet på – akkurat slik det stod på forsiden av invitasjonene deres. Her har jeg brukt denne spiselige malingen, kan kjøpes hos feks kakeboksen.no (rabattkode ToneroseDesign) Den hvite marsipanplaketten har jeg festet til kaka med bittelitt vann.

IMG_5945

På nederste etasje har jeg malt en silhouette av brudeparet i sølv, videre på etasjen har jeg festet litt blonder/broderier – elsker å hente inn detaljer ifra ellers i bryllupet! Gifteringene til brudeparet i spiselig variant plasserte jeg på kakefatet.

IMG_5947

 Det var det hele! …ja, og såklart masse romantiske marsipanblomster ramlende nedover kaka ♥

Ønsker DEG en magisk dag, håper den blir helt perfekt!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Silje on January 30, 2014

  Hei. Flott kake men jeg lurer på hvor du kjøper det fatet du har mellom etasjene?

  • Tonerose on February 12, 2014

   Kjære Silje,

   Jeg kjøper gjerne dette hos feks Pals (lagerutsalg i oslo) – eller så har også FestFabrikken fått inn litt diverse av dette! =) Er det flere lag/tung kake fester jeg gjerne flere av fatene sammen, da jeg synes de blir myke =)

   Stor klem!

 • stine on June 14, 2013

  Utrolig, vakker kake nok en gang. Du er bare helt fantastisk god til å lage kaker. Hva har du mellom etasjene? Papp eller hva?

  • Tonerose on June 17, 2013

   Hjertelig takk Stine!

   Jepp, det er kakefat (tynt, men hardt/stivt) mellom hver etasje, og da plastrør som kakene hviler på istedenfor å hvile på hverandre (og da mose nederste.. hihi)

   Stor klem!

Leave a Reply