5 etg Bryllupskake med Roser og Lisianthus { Sterk Rosa og Lilla }

IMG_4055

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens innlegg ervbryllupskaken jeg var så heldig å få lov til å lage til skjønne Anette og Jørn Arild. Hjertelig tusen tusen takk for at jeg fikk lov til å lage bryllupskaken deres! ♥ Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_4048

Bryllupet til dette flotte paret hadde sterk rosa og lilla som fargevalg, og blomstene var dyplillla lisianthus og sterke rosa roser. Da var det klart de måtte med på kaka! I marsipan, såklart ♥

IMG_4050

Monogrammet/motivet ifra invitasjonene ble hentet inn i kaka også, elsker slike personlige detaljer! Dette har jeg malt på kaka, med spiselig farge. Rundt kaka har jeg laget et stort mørkelilla marsipanbånd, da dette gikk igjen i bryllupet/rundt invitasjonene. Herlig! ♥

IMG_4059

Hjertelig takk for at DU tittet innom her hos meg i dag – jeg håper dagen din blir unik og strålende! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply