6.Desember {GiveAway} Dagens Kalendergave

6 oransje ccformer festfabrikken  julekalender bloggen

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Da var det tid for dagens lille kalenderpakke her på bloggen – og dagens giveaway er sponset av herlige FestFabrikken! Dagens “luke” består av 12 stripete amerikanske cupcakeformer, og 12 “blomster-cupcakeformer”! Smett en cupcake i midten av disse – og cupcaken får et stort skjørt som minner om en blomst! Herlige ♥ (disse finnes i mange farger i nettbutikken deres) FestFabrikken har forresten for øyeblikket tilbud på 100pk amerikanske (stive) cupcakeformer i ulike mønstre og farger – “lykkepose”  til 119,-!

Det eneste du trenger gjøre for å være med i trekningen av dagens kalendergave er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Husk å skrive mailadressen din – slik at jeg kan kontakte deg når DU vinner! ♥ ALLE kan delta, jeg bruker www.random.org til å trekke ut vinneren. Om du vil like meg på facebook blir jeg såklart veldig veldig glad! ♥ Gaven sender jeg i posten, vinneren trekkes i morgen kveld.

Om du vil handle hos FestFabrikken får du 5% rabatt om du oppgir kode ToneroseDesign♥ Om du i tillegg liker FestFabrikken på Facebook vil du motta en liten goodiebag med din første bestilling! (gjelder de første 100 ordrene)

Hjertelig takk for at tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir FANTASTISK!

Stor klem,

tonerose underskrift

23 Comments

 • Carina on December 7, 2012

  Er vel for seint å kommentere nå… Men supre former!!

 • Anna Jenssen on December 7, 2012

  Hei!
  Jeg vil gjerne være med 🙂
  Hilsen Anna Jenssen, anna.pinki@gmail.com

 • Tone Arvidsdatter on December 7, 2012

  Prøver lykken i dag også 🙂

 • may rita on December 6, 2012

  prøva idag å:)
  klæm

 • Signe Helene on December 6, 2012

  Så stiilig!! 🙂 🙂
  Blir inspirert jeg nå! 🙂

 • Rinnie Olsen on December 6, 2012

  Jeg deltager gerne. flotte forme 🙂

 • Elisabeth Bang on December 6, 2012

  Klart jeg kunne tenkt meg å være med på denne 🙂 Jeg ELSKER orange og det er farven jeg skal bruke i bryllupet mitt til sommeren. Så disse hadde vært helt perfekt 🙂
  Liker både deg og Festfabrikken <3

  elisabeth15@lifi.no

 • Malene on December 6, 2012
 • Carina Lycke on December 6, 2012

  så fine de er.. melder meg på som vanlig 🙂

 • Lene Hansen on December 6, 2012

  Jeg vil være med 🙂 leha73@online.no

 • Madeleine on December 6, 2012

  Så søte former!:)

 • Lise Jerstad on December 6, 2012

  🙂

 • Louise on December 6, 2012

  Er med i dag også:)

 • May-Britt Blankensteiner Olsen on December 6, 2012

  Fine former 😉

 • heidi sinnes on December 6, 2012

  vil gjerne være med 🙂

 • Viktoria MaS on December 6, 2012

  Selvfølgelig blir jeg med i dag og!

 • Yvonne S Bjørgan on December 6, 2012

  Disse var utrolig søte! Er gjerne med på denne:)

 • Audhild Strandtun on December 6, 2012

  Jeg har lyst å lære meg å lage fine cupcakes:-)

 • Sigrunn on December 6, 2012

  Jeg vil gjerne være med 🙂 ha en fin dag 🙂

 • Andrea Røed on December 6, 2012

  ÅÅ, de var kjempesøte! Ønsker meg!

 • Linn Marie Hansen on December 6, 2012

  Prøver lykken idag å.. hærlig kake du viste igår… Hilsen Linn, Sarpsbog

 • Cathrine on December 6, 2012

  Hiver meg med i dag også 🙂 får aldri nok fine cupcakeformer :))

 • Anne Margrete Nystad on December 6, 2012

  Jeg er med 🙂 Ha en strålende dag!

Leave a Reply