{ A worried mother… }

KL5A3901 kopier

Jeg håper du har hatt en fiiiiiiin dag! ♥ Selv har jeg jobbet på spreng den siste tiden for å ferdigstille et utrolig spennende prosjekt, gleder meg så enormt til å fortelle mer om det! Ellers går det selvsagt i JukseSuperMamma resten av døgnet – og bittelitt tid til soving. Lanseringseventet / instagramtreffet blir bare SÅ utrolig bra!! Knallgøy å jobbe med, en smule utfordrende når man ikke har arrangert slikt tidligere – men med så fantastisk hjelp fra herlige damer så kan det jo ikke annet enn å bli knallbra. Jeg gleder meg! ♥

Her hjemme er det nå minstemanns tur til å bli skikkelig febersyk – han er jo så tøff liten type som ikke lar seg så lett knekke. Dermed vil jeg jo bare sitte og holde på han, stryke og trøste når han er så slapp! Flere som kjenner seg igjen?? Utrolig takknemlig for å jobbe hjemmefra i sånne settinger, da kan han ligge på fanget og sove mens jeg jobber om han vil. Ellers går det gjerne i Netflix når han er i form til det, men i dag har det vært soving mesteparten av dagen ♥

Synes dette sitatet på bildet er så treffende:

“A worried mother does better research than the FBI” – flere som er enig?? hihi! Bildet er selvsagt ifra boka vår ♥

Ønsker deg en fortsatt vidunderlig kveld!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...