{ Adventskalender } ✭ p l a n l e g g i n g

IMG_1670--adventskalender21 copy

Da er det ikke lenge til 1.desember! Jeg er allerede igang med å planlegge julekalender til småtassene, i år blir det en litt annen vri tror jeg. (bildet er ifra tidligere år) Småtassene og jeg har nemlig vært på skattejakt/skogtur og finni en perfekt rustikk grein som jeg tenkte vi kunne feste alle pakkene til! ✭ Henge den i taket, med gaver og lys-slynge.. Tror det kan bli stilig! Tror jeg kommer til å bruke litt av posene jeg har sydd tidligere, i kombinasjon med pakker, kremmerhus etc. Posene har jeg sydd av hvitt linstoff og blonder, tallene har jeg printet ut og strøket på (transfer-ark ifra feks ClasOhlson)

Gutta våre er 4 & 2,5 år – så det blir diverse småting i gavene. Jeg har bestilt litt småleker på ebay, så blir det nye klistremerker til å dekorere matboksene, noen gaver hvor det står at i dag blir det juleverksted/pepperkakebaking, aking, kinotur etc (ting som vi uansett ville gjort) – også blir det nok noen med godteri. Fikk tidligere tips om smarties-miniboksene her på bloggen, og de har blitt STOR favoritt Så det blir nok et par lørdager med slike. Mulig jeg kjøper feks duplosett og fordeler utover i litt gaver. Har du tips til innhold blir jeg kjempeglad! ♥

✭ Ønsker deg en HERLIG dag! ✭

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply