Adventskalender til bloggen er klar ♥

Adventskalender Bloggen 2012 komp

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Phui, da er adventskalenderen til bloggen klar! Rosa – såklart! hihi. Når jeg pynter til jul, eller når jeg pakker inn julegaver, har jeg aldri tidligere brukt rosa  – men her på bloggen måtte det såklart bli rosa..! Jeg har vært så heldig å få mange små kalendergaver, slik at hver eneste dag i desember vil det bli en liten give away her på bloggen – håper det faller i smak!

…i morgen braker det løs! ♥ Nå må jeg nesten snurre meg og gjøre klar smågutta sin adventskalender også – de prater MYE om at det er desember på lørdag, og at de får PAKKE! hihi.

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag – jeg håper du får en HERLIG fredag! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

6 Comments

 • Lene on December 1, 2012

  Snøkrystaller, marsipan og glitter høres ut som en perfekt 1. desember 🙂

 • Kari N. Thoresen on November 30, 2012

  Hei Tonerose!
  Jeg er en stor beundrer av alt det flotte du lager. Skjønner ikke helt hvordan du får til alt. Det er jo så delikat og vakkert helt ned til minste detalj! Da er det jo fint at vi har en dobbel av deg her, som jeg går ut fra har de samme ferdigheter som deg. I hvert fall er hun en flott jente som alle skryter av. Ha en herlig dag, jeg sender litt sol og varme!

 • viv on November 30, 2012

  Så fantastisk søtt juletre!!! Nydelig!! Gleder meg til å se hva du har i give-aways! 🙂
  Happy desember!!
  Klem!

 • Anne on November 30, 2012

  Hei og god morgen! Så supersøt bloggkalender:-) Tøft med rosa. Vil ønske deg og dine en fin helg og advent:-) Ønsker dere en kjempekoselig førjulstid:-) Jeg må få berømme deg for en fantastisk flott og inspiererende blogg du har:-) Følger deg jevnlig. Vennlig hilsen Anne

 • Veronica on November 30, 2012

  Hei – så koselig med ROSA adventskalender da, må jo matche bloggen din såklart;)
  Har en liten gutt som GLEDER seg til pakke hver dag her jeg også og det gjør faktisk jeg også:)

  Ha en fin dag:)

 • Har en drøm... on November 30, 2012

  Oi, så spennende da:)
  Og så flott roooosa pakketre på bildet, hjihi:))

Leave a Reply