Adventslilla 1-årsdagskake med snøkrystaller og engletema {Sniktitt}

IMG_2022

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg var nylig så heldig å bli spurt av skjønne Tonje om jeg ville lage kake til datterens 1-årsdag. Det var det klart jeg ville! ♥  Denne kaken var det ekstra gøy å lage, da jeg tidligere fikk det ærefulle oppdraget med å lage dåpskaken til lille Elise. Kjempestas å få lov til å komme opp med et nytt design sammen med supersøte Tonje!!  Temaet for 1årsdagen var snøkrystaller og engler, kjempegøy!! Bildedryss av kaken håper jeg å få delt i morgen – stas om du vil titte tilbake da! All pynt er som vanlig spiselig, laget av marsipan.

Hjertelig takk Tonje! ♥

Jeg ønsker alle mine skjønne blogglesere en MAGISK dag i dag – forhåpentlig full av herlig julestemning og NULL stress! ♥  (det er lov å håpe, ikke sant? ♥ )

Stor juleklem fra meg til DEG!

tonerose underskrift

4 Comments

 • Lene Hansen on December 16, 2012

  Så nydelig kake 🙂 Ønsker deg en flott 3 søndag i advent 🙂 Stor klem

  • Tonerose on December 16, 2012

   Hei Lene,

   Hjertelig takk! =)

   Tusen takk for det, vi har storkost oss ute i snøen i dag – kjempestas med MASSE snø! hihi. Ønsker deg en nydelig 3.søndag i advent også!

   Stor klem!

 • Rinnie Olsen on December 15, 2012

  Åhhh… hvor er den fin… 🙂

  • Tonerose on December 17, 2012

   Hei Rinnie,

   Hjertelig takk for det!

   Happy adventstid til deg! ♥

   Stor klem

Leave a Reply