Alexanders Konfirmasjon { Koldbordet }

IMG_4700

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bildedryss av koldbordet ifra Alexander sin konfirmasjon – DEILIG! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_4684

Jeg håper bildene kan være til inspirasjon, kanskje planlegger du selskap og er på jakt etter litt DIY-tips! ♥ Jeg kan ikke ta æren for dette flotte bordet, det var det flinke Liv som organiserte – alt jeg gjorde var å hjelpe litt til med å legge på fat. Ser det ikke fristende og deilig ut?

IMG_4687

Konfirmasjonen var i Spania, men koldbordet var et “typisk norsk koldtbord” ♥ Deilig spekemat!

IMG_4686

Når det kommer til koldbord ligger MYE i planleggingen, mye kan gjøres klart i forkant om man vil – kjempekjekt!

IMG_4692

…og husk at du kan bestille deler av koldtbordet ferdig laget, lettvint! (ja, du kan jo velge å bestille alt såklart – enda enklere, haha!)

IMG_4685

Her er det brukt mange firkanta engangsfat i sølv, deretter er STORE fat kledd med aliminiumsfolie slik at alle fatene ser like ut. Nå vil ikke fatene synes så godt da de er dekket med mat, men da får man en fin helhet på alt – uten at det koster skjorta. (og faktisk er mulig å oppdrive!) Lurt!

IMG_4688

Tips til anretting på fat er å bruke feks glassbolle opp-ned plassert midt på fatet, deretter er det bare å bygge opp med feks spekemat på/rundt/over. Da får du en herlig høyde på fatet, uten at du må kjøpe inn enorme mengder kjøtt som ikke vil bli spist. Dekk gjerne alle fat med salatblader i ytterkant på alle fat først også – herlig!

IMG_4689

Husk pynt! Massssse…! hihi.

IMG_4690

Grønnsaker, frukt, urter etc etc – massevis som kan brukes til pynt; og spises såklart! Dette gjør alle fatene enda mer innbydende.. ♥

IMG_4693

Til allergivennlig mat, og evt ukjent mat er det superkjekt med litt etiketter – dette kan man gjerne ha på alt også såklart, så ser alle hva det forskjellige er.

IMG_4695

Nærmeste fatet her: dadler fylt med philadelphiaost – NAM!

IMG_4703

Kruspersille og stilige tomater er nydelig pynt på fatene

IMG_4702

Deilig spansk salat med basilikum, tomat og mozarella ♥

IMG_4701

Det var det hele for i dag – håper det var til inspirasjon! …og jeg kan fortelle at det smakte minst like godt som det så ut, HERLIG!

Jeg håper DU får en vidunderlig dag i dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply