All I want to do is drink hot chocolate & watch christmas movies

Er det flere som er som meg?

Jeg ser gjerne på julefilmer hele året jeg! Ja, jeg vet det er litt spesielt. Men det er jo så koselig! Klassikerne sparer jeg til førjulstiden/julen, men typiske Hallmark-julefilmer, de kan jeg se på når som helst gjennom hele året… =) Meeen, nå er det faktisk tid for at alle andre har lyst til å se på julefilmer også, herlig!

Hva er dine favorittfilmer? Sett bort ifra typiske Hallmark-julefilmer, så er Alene Hjemme 1&2 storfavoritt her, også ser vi ofte Tre nøtter til Askepott på julemorgenen. Ellers er det gøy med Elf, Christmas with the Kranks, Deck the halls, Fred Claus etc. Men når det kommer til julefilmer liker jeg myyyyye, så listen er igrunnen veldig mye lengre, hihi.

Hva er dine favoritter?

Ønsker deg en HERLIG førjulstid!!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien JUL finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply