Anbefales! ♥ STILIGE heksefingre-vaniljekjeks til Halloween

heksefingre halloween kjeks

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag tenkte jeg å tipse om diss halloweenkjeksene jeg bakte i fjor, i tilfelle noen har lyst til å lage slike til Halloween! De er helt herlige, du kommer garantert til å imponere om du baker slike!! hihi. Disse heksefingrene er “bare” vaniljekjeks som formes som en pølse, klem deretter litt inn til smalere områder et par steder per pølse. Da får de fasongen til fingre. Deretter brukte jeg en teskje og laget små hakk der “leddene” er. I enden plasserte jeg en skoldet mandel i hver heksefinger – de er perfekte til dette! Ferdig “gamle” og småskumle negler! hihi. Lag fingrene tynnere enn du tror, de hever litt i ovnen! Jeg har også kostet minde heksefingrene med litt kakaopulver da de var ferdigstekt og avkjølte – hihi!!

 heksefingre oppskrift vaniljekjeksANBEFALES! ♥

…også smaker de deilig også! Oppskriften jeg har brukt har jeg lagt ut tidligere, den finner du her. Om du evt ønsker å lese det opprinnelige innlegget mitt om disse heksefingrene (mer detaljert) finner du det her.

Jeg håper dagen din blir HIMMELSK!!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply