ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Ansiktsmaling Spiderman // DIY // JukseSuperMamma }

ansiktsmaling_spiderman_bursdag_juksesupermamma

Hjemme hos oss pleier alltid ansiktsmaling å være en hit, enten det er til barnebursdag, karneval, – eller bare for å finne på noe ekstra gøy i helga. Alltid suksess! Denne ansiktsmalingen viser vi trinn-for-trinn av i den nye boka vår JukseSuperMamma ♥ Dette er definitivt den mest tidkrevende varianten av ansiktsmalingen som er i boka, men her hos meg er den definitivt den mest populære. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har malt denne nå, haha! (blir ikke akkurat noe bedre for hver gang da, men det er jo en annen sak… hihi!!)

spiderman ansiktsmaling barnebursdag

Den tar litt lengre tid enn en del annet – men er like enkel å gjøre. Husk å ikke stresse med å få det perfekt, unga er superfornøyde uansett!

Bruk ansiktsmaling som du kjøper på hobbybutikk, lekebutikk, kostymebutikk eller lignende. Jeg har et “maleskrin” fra Panduro –  fungerer kjempefint! Da blander jeg med litt vann, som et vanlig maleskrin.

SPIDERMAN:

Mal hvitt over øynene, deretter rødt mellom øyne og kinn. Deretter maler du alle detaljer i svart! Her er det viktig å bruke en tynn pensel, da er det lettere å få pene linjer. Mal alle linjene og edderkoppen, avslutt med å male på detaljer i hvitt.

That´s it!

Have fun ♥

(ansiktsmalingen kan enkelt vaskes av med en våtserviett)

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0