{ Åpningsfest // FestFabrikken Eiker }

KL5A3028 kopier copy

I dag er det duket for åpningsfest av FestFabrikken EIKER! (Mjøndalen) Wooop wooop! Tenk at FestFabrikken allerede åpner butikk nr 3- utrolig gøy! Selv synes jeg jo det er ekstra stas at butikk nr3 er rett i nærheten av meg – tipp topp! Dørene åpnes klokka tolv, håper vi sees! Flere har spurt om jeg tar med boka mi, det gjør jeg selvsagt gjerne ♥ Kjempekos at dere spør! Jeg tar også med litt søtsaker, og det blir popcorn, pølser og lomper til alle som kommer – og selvsagt GOODIEBAGS til de 50 første!

Tipper dette blir en STRÅLENDE dag!

♥ Happy lørdag ♥

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...