{ Årets adventstake // TM Design }

KL5A9787 kopier copyJeg var avgårde på søndag (kurs hos vakreste Therese med en herlig gjeng jenter!) – dermed var jeg litt sent ute med adventstake denne gangen. Men bedre seint enn aldri – sant? I år laget vi en litt ny vri på adventstaken – jeg og småtassene har nemlig ordnet istand isammen. Alltid kos! ♥ Vi har brukt den lekreste beholderen (?) min – nemlig denne i sølv ifra fantastiske @Ramboline /  TM Design – elsker den! Lukas var med ut og fylte den med sand, så har vi plassert fire hvite kubbelys oppi sanda, og strødd litt kunstig snø på toppen. Daniel pyntet med små kongler i ulik str oppi, samt glitter (synes ikke på bilde) – og lukas var med mamma´n og knøt fast nummer på lysene.

Ta-taaaa! Enkelt og dekorativt. Ny favoritt her hos meg ♥

Ønsker deg en fortsatt vidunderlig kveld!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...