{ årets juletreanheng 2014 // diy }

KL5A9810 kopier copy

Årets juletreanheng ble disse – hva synes du? Som tidligere nevnt elsker jeg å lage en ny juletre”kule” hvert år, disse er herlige minner å finne frem når vi senere pynter treet. Elsker personlig juletrepynt med en historie. Etter at vi fikk barna er det selvsagt ekstra stas med bilder av de! I år kjøpte jeg keramikk(?)”plater” på Panduro – disse er VELDIG “min stil” med litt stash/detaljer. Jeg printet ut julekort-bildene av gutta på glossy fotopapir, og klippet til i passe fasong. Deretter malte jeg inni ovalen på anhenget med decopagelakk (også Panduro) – og limte fast bilde. That´s it! Jeg gjentok selvsagt samme prosedyre på andre siden/baksiden, men da med et annet bilde. I år tok jeg ikke decopagelakk over bildet, siden jeg printet på glossy fotopapir.

Elsker de! Koselige anheng å henge på treet år etter år ♥ Den nærmeste familie fikk i år også hjemmelagede juletreanheng

KL5A9814 kopier copy

Happy romjulsdager ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...