{ juletre”kule” } DIY

juletreanheng diy personlig med bilde KL5A6849 copy

Hvert år lager jeg en juletrekule, dette er en tradisjon jeg er blitt veldig glad i. Søte små julegaver ♥ Elsker å pynte treet med hjemmelaget pynt, enten laget av barna, familie, venner eller meg selv. Gode minner! ♥ Jeg har fått mange juletrekuler av tvillingøstra mi med superkoselige familiebilder på – like kos hver gang de henges på treet!!

Ofte har jeg malt glasskuler med frostet maling etc, men etter gutta ble født synes jeg såklart det er veldig kos med bilde av de etterhvert som de blir større! I år (ehm, i fjor – 2013) laget jeg litt vintage “kuler”, disse gammeldagse keramikkplatene/anhengene har jeg kjøpt på Kremmerhuset. Elsker de! Bildene har jeg printet på vanlig papir, og festet til anhenget med decopagelakk (mal anhenget, plasser bildet på, og mal et strøk/lakk over bildet.) Jeg elsker glitter, og har dekorert juleanhengene med  en linje hvitt glitterlim/”snø” rundt, samt sprayet juletreanhenget med glitter!

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥ Juletrepynt pleier gjerne å være på salg nå rett etter jul, kanskje det kan være en idè å hamstre inn til å lage juletre”kuler” neste år?

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...