ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ juletre”kule” } DIY

juletreanheng diy personlig med bilde KL5A6849 copy

Hvert år lager jeg en juletrekule, dette er en tradisjon jeg er blitt veldig glad i. Søte små julegaver ♥ Elsker å pynte treet med hjemmelaget pynt, enten laget av barna, familie, venner eller meg selv. Gode minner! ♥ Jeg har fått mange juletrekuler av tvillingøstra mi med superkoselige familiebilder på – like kos hver gang de henges på treet!!

Ofte har jeg malt glasskuler med frostet maling etc, men etter gutta ble født synes jeg såklart det er veldig kos med bilde av de etterhvert som de blir større! I år (ehm, i fjor – 2013) laget jeg litt vintage “kuler”, disse gammeldagse keramikkplatene/anhengene har jeg kjøpt på Kremmerhuset. Elsker de! Bildene har jeg printet på vanlig papir, og festet til anhenget med decopagelakk (mal anhenget, plasser bildet på, og mal et strøk/lakk over bildet.) Jeg elsker glitter, og har dekorert juleanhengene med  en linje hvitt glitterlim/”snø” rundt, samt sprayet juletreanhenget med glitter!

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥ Juletrepynt pleier gjerne å være på salg nå rett etter jul, kanskje det kan være en idè å hamstre inn til å lage juletre”kuler” neste år?

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem,

T signatur3

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0