{ Babyfotografering // Pappas slips }

God morgen!

Jeg håper dagen din blir NYDELIG ♥

I dag vil jeg dele et bilde jeg knipset av skjønne lille prinsen til min herlige venninne Maia – så nusselig!! Om du planlegger å knipse babybilder kan det være en god idè å finne frem litt props – det gjør gjerne bildene ekstra nusselige!!

IMG_5022 babyfotografering nyfødtfotografering baby bilde

Her hadde Maia funnet frem et slips før fotograferingen – og jammen var det en herlig historie bak det! Maia skriver historien på instagram:

“Baby-fabelaktig i pappas slips. Forøvrig slipset som hørte til uniformen hans den gang frk fabelaktig forelsket seg i sjefen sin *mimre*. Lite visste jeg den gang at sjefen jeg mislikte så sterkt skulle ende opp med å bli mitt livs kjærlighet og 7 år senere er kjærligheten kronet med vår elskede Felix ♥ “

baby fabelaktig  babyfotografering nyfødtfotografering baby bilde

HERLIG! ♥

…og du – hjertelig tusen takk for så gode ord søta, snille du!

Ønsker DEG en deilig dag!

I dag skal jeg avgårde og fotografere en annen vakker nyfødt liten prins – takknemlig!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...