ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Babykake // luftballong // dåpskake }

KL5A0200_babykake_dåpskake

Dåpskake!

Helgen før boklanseringen av JukseSuperMamma døpte herlige Lise (den fantastiske dama bak FestFabrikken!) deres nydelige lille gutt Adrian. Selv om jeg ikke lenger har kapasitet til kakebookinger laget jeg kake til gullungen sin dåp; hva gjør man vel ikke for veldig gode venner? ♥ Temaet var luftballonger – dermed måtte jeg selvsagt prøve å modelere en i marsipan!

KL5A0199_dåpskake_baby_kake

Kaka er trukket med marsipan, og til å lage pynten har jeg også brukt marsipan. Synes selv at dette smaker best! Selve kaka dekorerte jeg med skyer laget av hvit marsipan, tenkte det passet fint med luftballong-temaet ♥

KL5A0155_barnedåp_dåpskake_dessertbord

Jeg husker jo INGENTING lengre – men tror jeg laget denne kaka som sjokoladekake med nougatkrem og friske bringebær? hihi, tror det! Bilder av dessertbordet, trykksakene og bordekkingen kommer ♥ Lokalet var blitt nydelig, FestFabrikken har nå begynt med utleie her!

Ønsker deg en nydelig dag videre – håper kaka kan være til inspirasjon ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0