{ Babykake } Lyseblå & hvit – med ski!

IMG_5188_lysesblå_dåpskake_kake_ski

Jeg håper du har en HERLIG vinterdag i dag! Vi nyter at det plutselig har kommet masse snø – og gutta vil være ute og leike hele tiden – kjempekos! ♥

Dagens kake er en dåpskake jeg var så heldig å få lov til å lage til en vakker liten prins, tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denen kaka Therese! Herlige familien er skiinspirert, og lille prinsen har allerede fått langrennski signert av Petter Northug. Da passet det jo perfekt å ha med dette på kaka!

All pynt laget av marsipan. Silikonform til liten marsipanbaby og babystash finner du hos FestFabrikken, disse klossene & skoene hos Kakeboksen.no. Kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt begge steder.

Håper dagens kake var til inspirasjon ♥

Strålende vinterdag videre til deg!

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...