Babykake – med Dukkevogn i Lyserosa

IMG_1497

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bildedryss av ei navnefestkake jeg har vært så heldig å få lage, hjertelig takk skjønne Mari! All pynt er laget i marsipan, klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_1501

Kaken er trukket i ekstra hvit marsipan, rundt kaken har jeg preget diamantmønster. Til å prege mønster bruker jeg et verktøy tilsvarende dette (rabattkode ToneroseDesign) Kakefatet har jeg trukket med marsipan, deretter har jeg preget mønster i marsipanen. Nusselig ♥

IMG_1502

Som kaketopper laget jeg en liten dukkevogn av marsipan – i lyserosa såklart! Om du har lyst til å lage dukkevogn er det lurt å lage den noen dager i forveien, dermed rekker hver del å tørke/stivne nok til å kunne holde fasongen. Hver del “limer” jeg sammen med royal icing, dvs pisket eggehvitte og melis. Inni barnevogna ligger såklart lille prinsessa og sover! Små babyer lik denne lager jeg ved å bruke denne eller denne forma. (rabattkode ToneroseDesign)

IMG_1510

Romantiske blomster i lyserosa og hvitt, de hvite blomstene har jeg kostet med lyserosa lustre dust – det gir et vakkert shimmer ♥

IMG_1514

Kakepynt fester jeg til kaka enten med bittelitt vann (liten pynt som feks sukkerperler), større pynt som blomster etc fester jeg med royal icing. Jeg har icingen over i engangspose, da blir det enkelt å få ønsket mengde på kakepynten.

IMG_1521

Dukkevogna har jeg plassert på en sirkel av hvit marsipan, rundt sirkelen har jeg plassert små sukkerperler – de samme som jeg har brukt i diamantmønsteret rundt kaka. Typsik ToneroseDesign-stil, jeg liker denne look’n på babykaker om dagen ♥ Selvfølgelig har jeg drysset litt tryllestøv/glitter over blomstene – synes ikke på bildene, men glitret vakkert i virkeligheten!

IMG_1497

Det var det hele for i dag, jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon ♥  Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg – spør om du lurer på noe! Mail og instagram er jeg raskest til å svare på, men kommentar på bloggen og facebook fungerer også ♥

Jeg ønsker deg en STRÅLENDE dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

Jeg har forresten <a href=”http://bloggurat.net/minblogg/registrere/b1e73e6097d4bae28faaf985ed3266a873f5a40d”>presentert bloggen min</a> på Bloggurat.

8 Comments

Leave a Reply