Babykake polkadot-style! { Personlig Modelert Kaketopper }

IMG_8705_babykake_blå_dåpskake_polkadots_kake

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kake er en babykake jeg storkoste meg med å lage, herlige mamma’n ordnet istand et NYDELIG kakebord (og dåp, hihi!) – det var en ære å få lov til å lage dåpskaka. Kjempestas med personlig design!

IMG_8702_babykake_blå_dåpskake_polkadots_kake

På toppen av kaka modelerte jeg en kaketopper av marsipan, her har jeg laget skjønne lille prinsen til å ligne nyfødtbilde jeg fikk tilsendt. Såklart sovende i skjønne kurven, som på bildet ♥ Silikonform til å lage marsipanbaby finner du hos feks FestFabrikken. Herlige mamma’n skulle pynte med lyseblå ballonger i dåpen, dermed måtte jeg jo ha med en søt liten marsipanballong festet til kurven. Hun laget vakre trykksaker i lyseblått og hvitt, polkadots gikk igjen på alt ifra trykksakene til sugerørene. Herlig! Dermed ble det såklart prikker på kaka også. Lyseblå perler ifra Dr Oetker rundt marsipansirkelen på øverste etasje.

IMG_8700_babykake_blå_dåpskake_polkadots_kake

De hadde sendt ut vakre (!) kort med nyfødtbilder og dette herlige monogrammet/plaketten med navnet til prinsen på – dette passet det perfekt å hente inn igjen på kaka. Når jeg maler på kake bruker jeg pulverfarge som jeg blander med bittelitt ekstrakt eller feks vodka (ikke vann, alkoholen fordamper raskt, og malingen tørker raskere) Diverse nusselige babystash laget av marsipan med silikonformer, finnes hos feks FestFabrikken og Kakeboksen. Kaka er trukket med ekstra hvit marsipan ifra Pals (oslo)

 IMG_8705_babykake_blå_dåpskake_polkadots_kake

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens kake var til inspirasjon! Kjempekos at du tittet innom her hos meg i dag ♥ Spør om du lurer på noe, sender du meg mail er du sikker på å få svar – kommentarer, FB etc hender det forsvinner litt oppi alt – men mail finner jeg alltid igjen! ToneroseDesign@gmail.com

Ønsker deg en fortsatt DEILIG kveld!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...