{ hvit og rosa babykake }

IMG_5976_rosa_hvit_babykake_barnedåp_kake_dåpskake

Dagens babykake storkoste jeg meg med å lage, kjempegøy å få så frie tøyler ♥ Vakre babyen er så heldig å ha tre skjønne storesøstre – dermed laget jeg nusselige små englejenter inni en plakett som jeg hang som et smykke fra den ene etasjen. Elsker personlige detaljer!

IMG_5986_rosa_hvit_babykake_barnedåp_kake_dåpskake

All pynt på denne kaka har jeg laget av marsipan, disse blomstene lager vi på Blomsterkurs2 – og du finner trinn-for-trinn beksrivelse i boka mi. (samt hvordan lage etasjekake, hvordan trekke kake med marsipan, diamantmønster rundt kaka osv) Kaka er trukket med ekstra hvit marsipan som jeg kjøper på Pals i Oslo. Den skjønne plakett-forma kommer ifra FestFabrikken, der finner du også form til å lage perfekte små babyer, bokstavklosser osv. (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) Mønsteret rundt den øverste kaka har jeg laget med royal icing, pisket eggehvitte og melis – iblandet rosa matfarge. De søte skoene er en form ifra FirstImpression, tror de har de hos feks Kakeboksen.no

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka! ♥

Ønsker DEG en vidunderlig dag!

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...