Babysko i Marsipan – til ei litta dukke! { Nedlasting Mal Jentesko }

IMG_3499 babysko i marsipan mal
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ I dag vil jeg dele bilder av et par babysko jeg nylig laget i marsipan. Skoene var til ei dåpskake, såklart! ♥ Skoene er rimelig små, 3-4cm på det lengste kanskje? Dise skoene var til ei litta prinsesse, dermed laget jeg de så det minnet om små dukkesko. Med blonder og blomster, og masse perlemorspray på skoene! hihi, herlig å kunne lage noe til jente! Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder/laste ned malen…

mal babysko jente marsipan
Malen var jeg så heldig å finne HER  ♥
600-babyshoeorbootie
Klikk på malen/bildet over, da blir det større. Deretter kan du høyreklikke på bildet og lagre det på pc’n – eller kopiere det. Hent bildet/lim inn bildet i feks word, og juster til ønsket størrelse. Mon tro om jeg printet ut i str 125% ? Det var denna hukommelsen da! Mine sko laget jeg iallefall ganske små, syntes det er nusselig!! Beregn deg gooood tid, det tar antagelig litt lengre tid enn du tror å lage et par sko.. Jeg har laget alt i marsipan, du kan lime sammen delene med vann eller spiselig lim.
IMG_3506_babysko_marsipan_dukkesko_kakepynt
Husk å lage skoene noen dager i forveien, slik at de rekker å tørke og dermed holde fasongen sin. Jeg bruker gjerne plastfolie (rullet til en liten ball) inni skoen når jeg lager den, for å hjelpe skoen til å tørke i riktig fasong! ♥
IMG_3499_babysko_marsipan_dukkesko_kakepynt
For å lage mønsteret i skoen, og inni sålen har jeg brukt et lite mønsterkjevle med blomstermotiv. Det var det hele for i dag – spør om du lurer på noe! ♥ Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! Hjertelig takk for at DU tok deg tid til å titte innom bloggen i dag!
…disse skoene var til en tvilling-barnedåp-kake, så guttesko kommer også! …stay tuned ♥
Jeg håper dagen din blir DEILIG! Stor klem!
tonerose underskrift
// Flere innlegg om kakedekorering finner du samlet HER

7 Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...