Bake til barna til 17.Mai?

Rice Krispie treats er alltid populært, og kan enkelt farges i flaggets farger! =)

Du finner oppskrift til Rice Krispie treats på bloggen HER. Skulle det være at du ikke får tak i akkurat Rice Krispie frokostblanding på matbutikk i nærheten av deg kan du alltids bruke en annen frokostblanding; bare knus den slik at den blir mindre =)

Da jeg laget disse i rødt og blått, laget jeg oppskriften i to runder – dvs halvparten i en kjele hver. Dermed kunne jeg enkelt ha farge oppi da jeg smeltet smør + marshmallows. Deretter plasserte jeg den ferdige fargede Rice Krispie massen utover et bakepapir på kjøkkenbenken, jevnet massen utover – og hadde deretter den andre fargen/massen på toppen =) Deretter kuttet jeg de i biter med en stor kniv.

Til slutt plasserte jeg søte små papirsugerør i hver Rice Krispie treat – praktisk, og fint =) Papirsugerør i flaggets farger finner du feks hos FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) Jeg har delt papirsugerørene i to med en saks, dermed passer de fint i størrelsen, kan evt også kuttes i tre om du lager de mindre =)

Bildedryss av dette dessertbordet finner du sammen med all 17. Mai inspirasjon på bloggen – samlet i hovedmenyen under Sesong/Selskap – og deretter 17. Mai – direktelink HER =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...