Ballong-sverd til Sjørøverfest! {Hvordan knyte ballonger selv}

ballongsverd IMG_6101

Velkommen til ToneroseDesign! Da vi hadde sjørøverfest for Lukas, knøt jeg noen sjørøversverd av ballonger – skal SI det var stas ja! hihi. Og helt topp for de voksne også – det skal litt til for å klare å få vondt av å bli treffi av et ballongsverd..! hihi.  Ballongene + liten pumpe kjøpte jeg på leikebutikken, kostet 30,- for begge deler. Ikke den største utskeielsen! Jeg googlet litt etter hvordan lære meg knyting, og endte opp med å bruke en video ifra YouTube – den kan du se HER om du vil!

 Anbefales – kjempegøy! Jeg kommer nok til å kjøpe slike ballonger til seinere bursdager også – så mye gøy man kan lage!! Gutta syntes det var VELDIG stas!

 Jeg håper dagen din blir HERLIG, selv gleder jeg meg til å få litt oversikt over uka – og ikke minst forsøke å få tid til å svare på litt mailer etterhvert! Deretter blir det stas å komme igang med ukens prosjekter!!

 Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply