{ Ballongdekor // Bue // Barnebursdag }

Jeg håper du har en DEILIG dag!

Tenk at det FORTSATT snør?? Det virker som at all snøen som ikke har kommet de siste årene kommer nå isteden, alt sammen på en gang, haha! Her hos oss er det i alle fall godt med snø fremdeles kan du si! Men men, da gjelder det å forsøke kose seg med skigåing, aking med barna osv – istedenfor å bli frustrert for at våren ikke er her enda =)

Jeg kom på at jeg fortalte at vi prøvde oss på en ballong-bue i bursdagen til Daniel, men jeg har jo ikke kommet så langt som til å dele bilder av dette enda!

Tavla fra IKEA pleier vi gjerne å bruke i barnebursdagen, her har søskenbarnet til gutta dekorert den med mange fargerike ballonger hvor hun tegnet på en del av de =) Kjempekoselig!

Men, tilbake til ballong-buen!

Det ble et litt impulsivt DIY, men gutta syntes det var kjempestas! =) Her har vi knytt to og to ballonger sammen, som deretter er tvinnet rundt to til. Disse er knyttet sammen med litt gavebånd, deretter 4stk på toppen av disse, knyttet sammen – og 4 til på toppen igjen. Dette er gjentatt mange ganger. Ballongene er kun fylt med luft, så for å få de til å holde fasongen sin litt har jeg festet et par kosteskaft (trepinner) innimellom ballongene – dermed holdt fasongen seg. Siden det var LITT minusgrader da ballongene var ute, knøt jeg ballongene fast i hver sin krukke ute, hadde dette vært på sommeren hadde det vært mye enklere å bare feste kosteskaftene ned i blomsterpottene =)

Men men, selv om det hele ble litt hurra-meg-rundt laget (ballongene burde vært vridd så det ble mønster osv også, men men – pytt!) så fungerte det kjempefint – og gutta syntes det var superkult =)

Gøy å prøve noe nytt!

Jeg bruker forresten en liten hånd-pumpe når jeg blåser opp ballonger, usikker på hvor/når jeg kjøpte den (har hatt den leeenge) – mener den kanskje fulgte med en gang jeg kjøpte ballonger? Det anbefales definitivt, da er det bare gøy å drive med! =)

 

Har du lyst til å se flere bilder/lese mer fra Paw Patrol – bursdagen til Daniel finner du alle innlegg samlet HER =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

// alle innleggene fra Paw Patrol bursdag vil du etterhvert finne samlet HER

// Masse bursdagsinspirasjon finner du HER

// Kjøp boka vår JukseSuperMamma HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...