{ Ballongslipp – lanseringen av JukseSuperMamma! }

ballongslipp premier KL5A0400 copy

DA var det tid for å avsløre alle de FANTASTISKE premiene til ballongslippet vårt – gled dere jenter, dette er helt villt!

VIGA KL5A0650 copy

– VIGA –

Mange NYDELIGE pledd og vakre skjerf fra herlige VIGA – jeg har allerede skrevet litt om VIGA sitt fantastiske konsept og produkter HER om du har lyst til å lese mer. HERLIG!

Instagram / Facebook

secrets by b KL5A0438 copy

– SECRETS BY B –

3 vakre smykker fra Secrets by B – jeg ELSKER de glitrende øredobbene!

Instagram / Facebook

holmsbu spa

– QUALITY SPA & RESORT HOLMSBU –

Gavekort på Quality Spa & Resort Holmsbu. Gavekortet inkluderer overnatting for to personer i en natt i suite med frokost, middag og inngang Holmsbu Spa – Relax (vannområde) og treningsstudio.

Hvem har vel ikke lyst til å vinne dette liksom? HELT fantastisk, hjertelig takk!

Instagram / Facebook

barnevaderen KL5A0461 copy

– BARNEVADEREN –

Barnevader fra herlige Barnevaderen

Instagram / Facebook

Logo_FestFabrikken_header_FF

– FESTFABRIKKEN –

Gavekort på 500,- fra FestFabrikken – som du kanskje kjenner til bruker jeg ofte produkter fra FestFabrikken på mine dessertbord osv, de har jo så masse fint!

Instagram / Facebook

sjarmtroll KL5A0445 copy

– SJARMTROLL –

4 herlige premier fra Sjarmtroll; kritt tavle på rull, Vi-deler-på-oppgavene tavle, minnekort i to ulike design. Selv gleder jeg meg veldig (!) til å få testet ut rullen med kritt-tavle, jeg er igang med å pusse opp småtassene sine nye rom – og det må jo være midt i blinken! Tavle på rull liksom, genialt!! Kanskje blir det litt elementer andre steder i huset også, hihi. Vi har også vært så heldige å få en tavle her hjemme, og er såvidt igang med å teste den ut. Gutta synes det er STOR stas å få smil!

Instagram / Facebook

barnelykke KL5A0665 copy copy

– BARNELYKKE –

Stoooor enhjørning fra Barnelykke, SÅ skjønn! Garantert en hit under juletreet =)

Instagram / Facebook

wolland KL5A0440 copy copy

– WOOLLAND –

Flotte ullklær fra WoolLand – både til mor og barn! De har fantastiske ullklær – du finner de på instagram og facebook

going KL5A0432 copy copy

– GO´ING –

Matboks & Vognpose fra herlige Go´ing – en av Norges eldste nettbutikker for barneutstyr, grunnlagt i 1999. Fokus på matbokser, matbokstilbehør, nattposer, vognposer og annet utstyr til barn og baby. På instagram´n deres har de mye herlig matpakkeinspirasjon – og du finner de også på facebook.

buggilights

– BUGGI LIGHTS –

Herlige Buggi Lights!

Helt genialt på barnevognen på trilletur – eller hva med å feste lys på sparesykkelen? Perfekt!

Instagram / Facebook

høie juksesupermamma

– HØIE –

2stk Knerten Sengesett, Junior dundyne og dunpute fra Høie

Instagram / Facebook

inspiration by laa3 copy

– INSPIRATION BY LAA –

Vakker selskapskjole fra Inspiration by Laa – perfekt for nyttårsaften! Inspiration by Laa er et norsk klesmerke designet av Lene Aanesrud. Produktene er inspirert av hennes bestemor, som er avbildet på alle merkelappene. Helt nyåpnet NETTBUTIKK – de har også forhandlere rundt i Norge. Klassiske og feminine klær med en touch av vintagelook. «Norsk Design, enkel eleganse» KJOLER, KJOLER, KJOLER- både til hverdag og fest! #Inspirationbylaa #bylaa #norskdesign

Instagram / Facebook

foreldre & barn babydrøm KL5A0425 copy

– FORELDRE & BARN –

Et års abonnement på Foreldre & Barn

Instagram / Facebook

love is green
– LOVE IS GREEN –

Love is green gir oss fantastisk deilig duftlys, leppebalmer, kremer og prisbelønnet olje. Litt om produktene:  Lysene er laget av den fineste vegetabilske voksblanding, tilsatt essensielle oljer eller duftoljer. Blant favorittene er Fresh Cotton og Grapefruit Champagne! Visste du at de fleste av våre duftlys er velegnet til massasje? Lysene, leppebalmer og kremer er håndlaget i Wiltshire i England.  Fabrikken ligger idyllisk til i et landskap med elver og kanaler. Body butter er pleiende, velduftende og full av sunne ingredienser! De økologisk leppebalmene er produsert med bl.a. sheasmør, sitronmelisse-, solsikke- og jojoba-olje Fair-trade. Vi er også så heldige å få Certified Organic Rosehip Oil, denne hudoljen er en prisbelønnet allround-olje for hele familien – gir huden fukt og pleie.  Reduserer synligheten av arr, strekkmerker og rynker, og gir smidig hud.

Instagram / Facebook

Kinocity

– KINO CITY –

Et par gavekort fra KinoCity

Instagram / Facebook

raindrops of norway copy

– RAINDROPS OF NORWAY –

Raindrops of Norway gir bort et gavekort på en valgfri unik regnkåpe når deres første kolleksjon står ferdig våren 2016, du finner de på FB her. Litt om merket:  Vi er tre gründere som har bestemt oss for å lage klassiske regnkåper til finere anledninger. To av oss er østlendinger som har flyttet til Bergen og kjent på utfordringen med å kle barna i litt fint tøy når det regner. Vi er veldig opptatt av at kåpene skal være bærekraftige, at de produseres på en forsvarlig måte og er garantert frie for giftstoffer og barnearbeid. Vi har designet kåpene selv, det er seks modeller i første kolleksjon. Vi har fått støtte av Innovasjon Norge til å gjøre en markedskartlegging, og foreløpig har vi kun fått gode tilbakemeldinger. Flere har ønsket å bestille, men vi ønsker at alt skal være kvalitetssikret før vi legger inn en ordre;) Mottoet vårt er we <3 the rain og From Bergen with <3. Vi håper kåpene våre kan gjøre at det er gøy når det regner, og selvfølgelig utgjøre en forskjell ift etisk produksjon.

Instagram / Facebook

green people KL5A0675 copy
– GREEN PEOPLE –
Green People deler ut ulike produkter til ballongslippet, dette settes sammen til to premier. Litt info: “Green People ble startet som et direkte resultat av å prøve å finne en effektiv behandling til min datter Sandra. Ved bruk av en rensende tonic “Hawthorn & Artichoke Formula” fra en internasjonal naturlege, supplert med inntak av Omega 3 & 6 essensielle fettsyrer og eliminering av kjemisk baserte rengjørings- og hudpleieprodukter i hjemmet, ble Sandra kvitt allergien sin” Vår visjon er å promotere en økologisk livsstil og tilby økologiske produkter av høy kvalitet. Å støtte veldedighet innenfor helse og miljø. Vårt mål er kontinuerlig å utvide vårt sortiment med nye sertifiserte økologiske produkter

gullkorn design

– GULLKORN DESIGN –

Gullkorn Design har fantastiske produkter – og de deler ut flere ulike varianter til gavedrysset vårt. Herlig! Det blir spennende produkter fra vårkolleksjonen, samt Kongla heldress i rosa & blå, Bjørnungen heldress støvlilla & støvblå og Bjørnungen todelt sett støvlilla & støvblå.

Instagram / Facebook

iglow

– IGLOW –

Vi får 2stk iGlow vippeserium

Instagram / Facebook

plantoys

– MOOKIE / PLANTOYS –

Fra Mookie får vi en herlig babygym fra PlanToys – de produserer bærekraftige treleker. Alle fargestoffer er fruktfarger og dermed helt “rene”, og alle produkter er 100% frie for giftige kjemikalier. #Plantoysno

 Mookie: Instagram / Facebook    –    PlanToys: Instagram / Facebook

lykkelig som liten

– LYKKELIG SOM LITEN –

Lykkelig som liten gir oss en pakke med litt ulike produkter – dette er en legeutviklet serie med trygge og økologiske hudpleieprodukter for både store og små.

Instagram / Facebook

kattnakken

– KATTNAKKEN –

Kattnakken gir bort en herlig grå regnjakke til dame, varme ullsokker og deilige ullvotter til barn – samt gavekort til alle goodiebagene våre!

Litt om merket: Produktene fra Kattnakken er designet på barnas premisser og et løfte om å lage klær barn vil trives i. Klærne er behagelige og lette å være aktive i, de skal ikke hindre barnet i dets utfoldelse og lek.” Dette er Kattnakkens filosofi, og her er det virkelig tenkt på alt, ikke nok med at plaggene er laget i godt uttestede kvalitet, men det er også utstyrt med alt av tekniske og funksjonelle løsninger som skal til. For å si det enkelt: Det er lett å se at dette er noe designeren kan og har gjort før.

 Instagram / Facebook

HJERTELIG tusen takk til alle våre fantastiske sponsorer/samarbeidspartnere til instagramtreffet! ♥

Og tusen hjertelig takk til vakre Maia som har tryllet for oss: Secrets by B, Inspiration by Laa, Buggilights, Raindrops of Norway, Green People, Mookie/PlanToys og Love is green – du er virkelig fabelaktig!

Vi gleder oss ENORMT til morgendagen – vi sees jenter!!

Har du ikke rukket å melde deg på kan du gjøre det her – NÅ!

Alfabetika / Babydrøm / Babor / Barnelykke / Barnevaderen / BObles / Buggilights / Comfort Hotel Union Brygge  / Cuponation / Fabelaktig / FestFabrikken / Foreldre & Barn / Green People  / Gullkorn Design / Go´ing / Hipp / Høie / Iglow / Inspiration by Laa / Japan Photo / Kattnakken / KinoCity Love is green / Lykkeligsomliten / Mookie / Opro  / Philips Avent Plumbo / Pop Cutie / PlanToysQuality Spa & Resort Holmsbu / Raindrops of Norway / Secrets by B / Sjarmtroll / Theas Hus / VIGA / Wik & Walsøe / WoolLand / ZERoh!

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...