Banner av sløyfer { DIY } gammelrosa & gull

IMG_5321

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag vil jeg tipse littegrann DIY, nemlig “banneret” jeg laget til blondekakebordet her hjemme! Her har jeg brukt stolsløyfer (slike som man knyter rundt stolryggen), og laget rosetter av disse. I midten har jeg plassert (dobbeltsidig teip, hihi) bittelitt bling! Eller, ehm, kanskje ikke bittelitt – hver stein er ganske stor… Elsker litt bling må vite! hihi. Steinene har jeg kjøpt på stoff og stil, planen var egentlig å bruke de til puter, men syntes de passet perfekt til denne bruken. Hver rosett har jeg (bare festet de med teip, enkelt – og sløyfene blir ikke ødelagt)  festet med en dolly peg, og deretter knyti fast til litt grov hyssing. Enkelt, og dekorativt! Sløyfer og dollypegs ifra FestFabrikken ♥ (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

Ønsker deg en HIMMELSK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply