{ Gratis vimpelrekke – perfekt på barnerommet eller til dåp }

Gratis vimpelrekke / banner små body - barnerom eller barnedåp

Jeg går litt rundt meg selv i disse dager, mye som skjer – utrolig spennende! Beklager til dere som venter på svar på mail etc – det kommer så fort jeg klarer, tusen takk ♥ Dagens innlegg er et lite banner som jeg lager til et av utstillingsvinduene i herlige FestFabrikken – nyåpning lørdag 1. februar! Flere av mine skjønne blogglesere har etterspurt mer gratis nedlasting, dermed deler jeg såklart dette! Kjøp gjerne vakker scrappekartong og bruk fasongen/babybodyen som mal – og klipp til i ønsket mønster. Det finnes jo SÅ masse lekre scrappekartonger på feks panduro etc. Trykk på bildet under, da får du høyoppløselig størrelse, så lagrer du bildet og printer ut.

baby banner BA tonerosedesign baby banner BY tonerosedesignbaby banner tonerosedesign

Bruk gjerne litt grov kartong så blir det litt hold i banneret – feks a4 10pk ifra Panduro bruker jeg ofte – akkurat passe tykk og ikke altfor dyr ♥

Ønsker deg en DEILIG dag i dag ♥

Stor klem!

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...