Banner MikkeMus Bursdag {DIY}

IMG_2450

Velkommen til ToneroseDesign ♥  Det blir mye Mikke på bloggen disse dagene, det er bare å stålsette seg! hihi. I dag kommer et bilde av banneret jeg har laget, jeg har sansen for å pynte veggen bak kakebordet bittelitt. Dette banneret har jeg designet i photoshop, og printet på litt grov kartong. Deretter har jeg klippet ut delene, og teipet de fast til et svart silkebånd. Mulig jeg klipper ut noen mikke-silhouetter av sort kartong og fester ved siden av, får se hva jeg får tid til!

Her hos oss storkoser gutta seg med heliumsballongene vi har fylt, nydelige folieballonger ifra FestFabrikken. (rabattkode ToneroseDesign) Tenk at flyvende ballonger kan være SÅ gøy! hihi. Ballongene er forresten mikke-tema, såklart – må få knipset bilder etterhvert! ♥

Takk for at du tittet innom bloggen i dag – jeg håper dagen din blir fantastisk! ♥  Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply