{ barnas første julegaver // DIY // malte kuler }

KL5A9799 kopier copy

 I dag vil jeg tipse om jueltrekuler selv de aller minste kan lage selv/være med på å lage – disse kulene malte småtassene våre da de var bare 2 år, og nesten ett år gamle, de er kjære minner! Kjempekos å henge disse på treet hvert år ♥ Lukas på 2 år fikk lov til å male selv, mens Daniel ikke var fylt et år enda – så han hadde jeg fingermaling i hånda på, og deretter holdt han en julekule – og det søteste lille håndavtrykket satt igjen på porselenskula. Supersøtt! Jeg fant også frem litt glitter, så vi glitra alle kulene litt også. Da alle kulene var malt skrev jeg navnet til Lukas/Daniel på toppen av kula, og spraya alle med lakk. Ta-taaaa!

SÅ koselige gaver, og kjære minner. Anbefales!

…legger ved innlegget jeg skrev om disse – om du har lyst til å lese mer ♥

————————————————————————————————-

juleverksted julekuler IMG_2834
Velkommen! I dag kommer noen bilder av de helskjønne juletrekulene gutta har laget, selv om de bare er litt over 2 år, og litt under 1 – så var dette midt i blinken. Vi har kost oss med flere runder med juleverksted, det er størst suksess med litt små økter av gangen. Da er det masse moro hele tiden! ♥
IMG_2842
Juletrekulene er tunge, og var helt supre å male på. Jeg har kjøpt disse på Staples, og det var egentlig et motiv på de til å male inni – men gutta våre malte bare over. Like fint! ♥  Tilsvarende kuler får du kjøpt flere steder, Panduro, Nille etc. Jeg fant også frem litt glitter som Lukas kunne strø over – dermed ble kulene mer “julete” med en gang!
IMG_2857
Lukas klarte fint å male kule på egenhånd, men Daniel trengte litt mer assistanse. Naturlig nok! ♥  Dermed ble det håndavtrykk på de han laget, syntes det ble supernusselig! Daniel laget ikke så mange, så hans kuler kommer til å henge på vårt eget juletre. Men Lukas har laget mange nydelige juletrekuler, så han er allerede ferdig med alle julegavene sine ♥
IMG_2840
For at det ikke skulle bli glitter overalt, har jeg sprayet kulene med et par lag lakk da de var ferdige – jeg brukte vanlig spraylakk ifra Europris. Jeg brukte også en vannfast tynn svart tusj til å skrive navn og årstall rundt opphenget. Litt koselig til seinere år!
IMG_2837
Lukas laget også sine egne gavelapper, og malte en stor gullfarget plakat med litt grønn maling, gullglitter og rødt glitterlim. Da alt var tørket klippet jeg det i mindre biter, og stanset et hull i hver merkelapp. Sjarmerende med hjemmelagede gavelapper på gavene fra storebror!
IMG_2829
Hver juletrekule la vi oppi en liten gjennomsiktig plasteske, og knøt et bredt rødt silkebånd rundt. Så var det bare å avslutte med å feste gavelappen på, og juletrekulene er klare til å gis bort til den aller nærmeste familie! Flinke Lukas!! ♥
IMG_2847
Jeg tenkte det ikke spiller noen rolle å blogge disse gavene før julaften, alle som mottar de har vel igrunnen vært innom hos oss mens disse på et eller annet tidspunkt har hengt til tørk. Hihi. Vi har spredt det godt utover, litt maling en dag, litt mer den neste.. Masse kos! Dette anbefales på det varmeste!
IMG_2828
Hjertelig takk for at du tittet innom hos meg i dag!! ♥
Jeg håper du nyter rolige førjulsdager! Stor klem fra meg til DEG!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...