Barnebursdagskake { 3d Dinosaurkake }

IMG_5383

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Tippet du riktig? Jepp, det var en dinosaurkake til barnebursdag! hihi. Såklart stående på to bein. Kjempespennende utfordring! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_5393

Da jeg fikk forespørselen av herlige Lillian om å lage denne kaka måtte jeg jo såklart foreslå å ha den stående på to bein, tenkte det ville være kult for lille bursdagsgutten! hihi. Og skjønne mamma’n falt for ideen med en gang, perfekt! Så da var det bare å finne frem det rosa verktøyet mitt, og forsøke å snekre litt “skjelett”. Basic kakedekorering, haha! ♥

IMG_5396

Kaka har jeg trekt med marsipan, som jeg har har forsøkt å sprekke, risse, etc etc for å få utseende på huden litt realistisk. Jeg laget litt store øyne etc siden det var til en barnebursdag, en kjempeartig utfordring å lage en slik kake. Tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka! ♥

IMG_5389

Kakefatet har jeg dekket med sand (spiselig, såklart! hihi) – ellers er pynten laget av marsipan. ♥ Jeg håper dagens innlegg kan være til inspirasjon!

IMG_5392

Jeg ønsker deg en MAGISK dag! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply