{ It´s beginning to look a lot like christmas… }

It´s beginning to look a lot like christmas…

Jammen har det vært snø i flere uker nå – utrolig koselig!! Kanskje det faktisk blir hvit julaften i år. Herlig!

Gutta blir superglade hver gang det snør, og vi har kost oss masse ute med aking osv allerede. Kjempegøy!

Flere har spurt om vi pynter noe ute til jul, og om jeg har noen tips til dette – dermed tenkte jeg det var på sin plass å dele litt bilder!

Forhåpentlig kan det være til inspirasjon om noen er på jakt etter det =)

Jeg er nesten ferdig med å pynte ute, jeg har lyst til å feste litt eviggrønt og røde sløyfer til utelyktene – men ellers tror jeg det meste er på plass.

Langs verandaen har jeg festet grønn girlander med smålys utenpå rekkverket (beklager dårlige bilder, de ble knipset i full fart ute mens jeg gikk tur med hunden) Det hadde akkurat snødd da vi var ute, så girlanderen er dekket med mye snø – men men! =)

Girlanderen jeg bruker har jeg kjøpt på ClasOhlson – dette er en type som er på 5m og man kan sette sammen 2stk slik at det blir en lengde på 10 m. Ser at de i år (eller tidligere, haha!) har kommet med en variant man kan skjøte på mange mindre deler slik at man feks kunne hatt en hel rekke langs hele verandaen, men men. =) Aner ikke hvordan girlanderen vår er i forhold til andre, regner med det meste fungerer helt supert. Jeg pleier gjerne å endre på alle de små kvistene (det er ståltråd inni de) slik at det ser litt tilfeldig ut,  første gangen man bruker de er de gjerne helt flate og den ser veldig kunstig ut om kvistene ikke flyttes litt på =) For å henge opp girlanderen har jeg brukt kvistene i girlanderen til å henge i, dvs surret fast et par kvister/ståltråd rundt spikre som jeg har slått inn i rekkverket. Superenkelt!

Jeg har også festet brede røde sløyfer til både girlander og trær – jeg synes dette passer godt sammen med det grønne og de små lysene, det gir meg julestemning =)

Sløyfene har jeg knyttet av bredt rødt sløyfebånd, jeg har festet de til girlanderen ved å tre en av kvistene fra girlanderen gjennom sløyfa. En kjempekjekk og enkel måte å gjøre det på!

Ute i hagen vår står det en lykt med tre lamper på (som trenger nye pærer, haha!) – denne pyntet jeg med en grønn krans med små lys og sløyfe, kransen har sensor og timer og går på batteri, lettvint =)

Jeg husker dessverre ikke hvor jeg har kjøpt denne kransen, det begynner å bli en del år siden – men det finnes tilsvarende overalt =)

I hagen foran huset står det et juletre som vi pleier å ha små lys i, disse lysene sitter faktisk i treet hele året. Utrolig lettvint! Treet er ganske stort, så det er utrolig kjekt å ikke sette de i på nytt hvert år, og siden lyskjeden er grønn og sitter litt inni treet synes ikke dette resten av året uansett. Dermed er det bare å sette i kontakten på vinteren, raskt og enkelt =)

Veldig koselig at de som bygde huset plantet juletreet der ute, de la også strøm helt ut slik at det er et stikk rett under treet. Praktisk! =)

Inngangspartiet kommer nok til å få litt mer pynt med eviggrønt og røde sløyfer på lykta, postkassa osv slik jeg tidligere nevnte, men jeg tenkte at jeg kunne dele bilder ifra dette slik det er nå da jeg først var ute og knipset litt bilder =)

Vi har nye kranser på døra i år!

(den jeg laget i fjor har fått plass inn isteden, juletrekulene var ikke veldig begeistret for alt vindværet og smelling av dør, haha!)

Disse er grønne kranser fra IKEA, jeg har lagt til litt ekstra eviggrønt (kunstig) til de slik at de skulle bli fyldigere, festet til batteridrevne lyskjeder, glitrende kongler og røde sløyfer. Kjempefornøyd! Vanligvis koster slike kranser (som ser litt mer ekte ut enn billigvariantene) litt, men IKEA sine likte jeg godt både pris og utseende på, anbefales! =)

Inni lyktene på trappa har jeg plassert et par batteridrevne lyskjeder, samt pyntet lyktene med brede røde sløyfer. Lyktene har jeg kjøpt på Kid for en stund siden, jeg har malt de svarte slik at de passet bedre inn på trappa vår enn ubehandla tre =) 

Det var det hele! =)

Ønsker deg en HERLIG førjulstid! Nå skal vi kose oss på juletrefest =)

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...