{ Behind the scenes // baby Fabelaktig // PhotoShoot }

FAB_1913 babyfotografering nyfødtfotografering baby bilde

Jeg håper du har en NYDELIG søndag!

Nylig var jeg så heldig å få lov til å forevige skjønne lille babyen til min venninne Maia, sååå søt! Herlieg Maia knipset noen behind-the-scenes-bilder, det er alltid stas! Hun tar jo så nydelige bilder selv, en ære å fotografere for en fotograf ♥

Søte lille Felix meldte sin ankomst 6 uker før tiden, dermed var han allerede rukket å bli 4uker gammel da vi knipset bildene. Dermed er han igrunnen altfor gammel til slike klassiske nyfødtbilder – men jeg tror det ble supersøte bilder uansett. Herlig!

FAB_1923 babyfotografering nyfødtfotografering baby bilde

bloggen hennes finner du et mye lengre innlegg om dagen – direktelink til blogginnlegget hennes finner du HER. Hjertelig takk for så gode ord søta! Storkoste meg sammen med deg! ♥ Nå når etterhvert dagene blir litt mer normale igjen gleder jeg meg til å sitte med redigering av bildene av vakre Felix.

FAB_1920 babyfotografering nyfødtfotografering baby bilde

Alle mann i aksjon! Hihi ♥ Ovnen vår tok jammen kvelden – dermed ble det improvisasjon med føner – det fungerte utmerket! I boka jeg skriver sammen med tvillingsøstra mi, JukseSuperMamma, blir det forresten mange tips til nyfødtfotografering – om du har lyst til å gjøre dette selv. Nyfødtfotografering er virkelig HERLIG kunst, skulle så inderlig gjerne hatt slike bilder av småtassene mine! Men, siden jeg ikke tenkte så langt den gang / kunne ta slike bilder får jeg ta til takke med barnebilder av de på veggene – og det er selvsagt også veldig stas!

Ønsker deg en fiiiiiiin søndag i dag, håper du har mulighet til å senke skuldrene og kose deg litt – det fortjener du i dag!

Stor klem ♥

( …alle bildene i dette innlegget er det Maia som har knipset – hjertelig tusen takk flinka! )

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...