{ behind the scenes // JukseSuperMamma // Spania }

KL5A3682 behind the scenes

Jeg håper du har en STRÅLENDE lørdag! Her kommer et lite behind-the-scenes bilde ifra #JukseSuperMamma, her er det JEG som blir tatt bilde av – ik! Og er det noen som oppdager hva som har skjedd…?? hihi! (ja, sånn bortsett ifra at rommet er blitt TOTALT bomba av alt mulig rart i forbindelse med shoot´n?)

Plutselig er jeg høygravid igjen – ooooops!

Vi koser oss massevis med jobbing av boka, håper du også har en fantastisk lørdag! Jeg er så heldig å skulle være her i Spania fram til mandag – da drar jeg hjem tiiiidlig på morgenen, og direkte til kakekurs i FestFabrikken Eiker. Gleder meg masse til modeleringskurs jenter! (det er en ledig plass igjen, om DU har lyst til å slenge deg med ♥)

Happy lørdag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...