ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ besøk av påskeharen // gratis print fotspor }

Jeg håper du har en VIDUNDERLIG påske, og at du kan kose deg sammen med de du er aller mest glad i! ♥

Her hos oss koser vi oss med mye familiebesøk – herlig! Vi har nylig hatt besøk av to av fetterne til gutta, og da fikk vi til og med besøk av påskeharen. Skal SI det var stas!!

Vi har en hellebelagt sti utenfor huset vårt, og der la jeg igjen spor fra påskeharen… Til guttas store begeistring!

HARESPOR tonerosedesign 

Jeg laget en mal til å lage spor med, printet denne ut og kuttet ut sporene med en skarp kniv (tapetkniv). Deler den her om DU har lyst til å gjøre tilsvarende! Klikk på bildet/malen over da blir den større/a4 og egner seg bedre til print. Selv laget jeg sporene av mel, dette fungerte fint på hellene. Gutta syntes det var VELDIG gøy å oppdage sporene og følge de!

Jeg hadde også printet ut et brev fra påskeharen som jeg rullet sammen og festet til lykta ved døra. Den oppdaga de umiddelbart! Som brev brukte jeg diplomet jeg har laget til boka vår JukseSuperMamma – du finner gratis print HER

Lukas har begynt på skolen, så han leste høyt for resten av gjengen. Så var det bare å løpe rundt og leite!

Det ble litt hurra-meg-rundt med forberedelsene, men jeg rakk å dekorere litt med docopagelakk og tegneserier på eggene. Det syntes de var kult ♥

Oppi eggene hadde jeg lagt litt godteri og litt leker – stor stas!


RIKTIG GOD PÅSKE!

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0