{ bil // bryllup // fotografering }

IMG_2657   bryllupsfotografering bryllup bryllupsbilde drømmebryllup

Jeg håper DU har en fantastisk dag ♥ Her hos meg er dagene (og langt utover nettene, hjelpes!) i overkant fullbookede – dermed blir det desverre minimalt med tid til mail osv. Beklager dette veldig! Satser på at det blir roligere etterhvert, håper håper håper å få svart alle snart! Innimellom kakedekorering osv sitter jeg med bilderedigering, både av bla ei skjønn litta prinsesse og et vakkert brudepar. Her kommer et par bilder av en bryllupsfotografering forrige sesong – NYDELIG brudeparet! ♥

IMG_2667  bryllupsfotografering bryllup bryllupsbilde drømmebryllup

De hadde en utrolig stilig bil ifra kirken, dermed måtte vi såklart knipse noen bilder i den!

Ønsker deg en fortsatt DEILIG dag, krysser fingra for at sommersola straks er tilbake ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...