Bilde til Takkekort – Sjørøverbursdag! Knalltøff liten sjørøver

sjørøverbursdag pirat lukas
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ For ikke lenge siden fylte Lukas hele 3 år, og det ble feiret med skikkelig sjørøverfest!! Ønsker du å lese mer/se sjørøverbildene kan du klikke her. Jeg er omsider i gang med takkekortene – og her ser dere bildet på forsiden. Hihi, jeg måtte jo såklart forsøke å knipse et bilde av Lukas+redigere litt! Lille store skumle sjørøverhelten vår ♥Kjempegøy å lage litt manipulasjon i photoshop – legge til litt røyk/tåke/lys i ekte piratestil. hihi!
Bilder av invitasjonene kommer etterhvert, først må de lages! ♥ Jeg håper dagen din blir MAGISK!
Stor klem,
tonerose underskrift
// alle innlegg fra sjørøverbursdag finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...