Bildedryss Bryllupskake {Sommerfugl i Vinterland}

IMG_4034

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av bryllupskaken jeg var så heldig å få lov til å lage til skjønne brudeparet Nina&Jahn-Erik! Temaet deres for bryllupet var “sommerfugl i vinterland”, og ønsket dermed å kombinere vinter med sommerfugler på kaka – en herlig utfordring! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_4026

Jeg mailet litt frem og tilbake med herlige bruden, og i sammen kom vi frem til et personlig og unikt design på bryllupskaka. Klassisk og elegant, og samtidig noe litt utenom det vanlige. Supergøy! Brudeparet hadde lyst til å ha med et tre på kaka, og hadde tittet på litt bilder på nettet, av kaker med “grener” liggende inntil kakeetasjene, med blomster på. Vi endte opp med å “ta den helt ut” – og isteden modelere et tre som kaketopper! Såklart overstrødd med søte små hvite blomster. Hvorfor ikke? hihi.

IMG_4030

Treet modelerte jeg av sjokolade, og sommerfuglene og blomstene laget jeg av ekstra hvit marsipan. Dermed var alt spiselig ♥ På toppen av kaka/i treet plasserte jeg et par store vakre marsipan-sommerfugler, “brudeparet”! Perfekt måte å hente inn temaet “sommerfugl” i vinterland på ♥ “Brudgommen” malte jeg med brune detaljer (fargene på bryllupet var hvitt, gammelrosa og brunt) – og “bruden” drysset jeg med masse spiselig hvitt glitter. Såklart! hihi. De store sommerfuglene har jeg laget ved å bruke patchworkcutters.

IMG_4018

Ellers på kaka brukte jeg utstansere som jeg laget massevis av sommerfugler med, for  hente inn temaet i hele kaka. Disse laget jeg i hvitt, og drysset med hvitt spiselig glitter. Sommerfuglene plasserte jeg sittende på en del av blomstene, og også litt andre steder – slik som på dette bildet. Nusselig!

IMG_4020

Midt på kaka malte jeg navnene/monogrammet til brudeparet, dette malte jeg etter bilde jeg fikk tilsendt av invitasjonene – dermed ble oppsettet/skriftypen den samme. Elsker å hente opp detaljer ifra andre elementer i kaka! #personlig ♥

IMG_4036

“Ramlende” nedover kaka plasserte jeg håndlagede marsipanblomster, slik pynt fester jeg alltid med royal icing (pisket eggehvitte med melis) Inni en del av blomstene har jeg festet miniperler ifra DrOetker, synes sdet er så vakkert inni slike blomster! (finnes på matbutikken) Blomster lager jeg alltid i forkant, slik at de får tid til å tørke/stivne

IMG_4016

Bordkortene i bryllupet var søte kongler, dermed modelerte jeg en kongle av brun marsipan, og festet et marsipanskilt i denne. På skiltet malte jeg datoen for bryllupet – som du ser henger jeg LITT etter på redigering av bilder ♥ På nederste etasjen preget jeg sommerfugler i marsipanen, dermed ble det sommerfuglmønster på hele nederste etasje! Rundt omkring på kaka festet jeg vakre marsipansnøkrystaller, disse laget jeg i forkant slik at de rakk å stivne. Snøkrystallene drysset jeg med spiselig glitter, elsker at det glitrer som ekte snø i disse! Jeg modelerte også et par gifteringer av marsipan, sølvfarget såklart – siden brudeparets gifteringer var i hvitt gull ♥

IMG_4038

Kakefatet trakk jeg med ekstra hvit marsipan (Pals) – og preget snøkrystallmønster i dette ♥

IMG_4034

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥ Spør om du lurer på noe, det enkleste er om du sender mail – der er jeg raskest til å svare! (ToneroseDesign@gmail.com)

Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka Nina & Jahn-Erik, det var en spennende kake å lage! ♥

Kjempestas at DU tok deg tid til  å titte innom bloggen i dag – jeg håper du får en strålende lørdag! Her hos oss blir det familiekos med småtassene – lørdager er HERLIGE! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

6 Comments

 • Pary on April 8, 2013

  Rå kult ,så flink du er 🙂

 • Gro on April 6, 2013

  Nydeleg.
  Kva gjer du når du stablet kakene dine? Har du dowel rods, kakebrett oppå der. Fester du kakebrettet til kaka under med smørkrem eller ????

  Mvh Gro

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hjertelig takk Gro! =) Jepp, stemmer – jeg har plastrør inni de nederste kakene, og kakebrett under hver kake =) Jepp, jeg bruker enten litt smørkrem eller littegrann røyal icing – men ikke masse =)

   Happy tirsdag!

 • anette on April 6, 2013

  Heihei!

  nyyydelig Tone , heeelskjønn!!!!:D
  :D:D:D

  klemmer anette:)

Leave a Reply