{Bildedryss} Elegant 2etg Dåpskake til gutt

IMG_8156 elegant dåpskake gutt

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av dåpskaka jeg var så heldig å få lage til skjønne lille William. Herlige mamma’n hans ordnet istand en VAKKER dåp – hjertelig takk for at dere ville ha meg til å lage dåpskaken Helen! ♥ Kaketopperen på denne kaken har jeg laget i marsipan – inspirert av vakre nyfødtfotoet. Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_8155

Det vakre sølvfatet er tidligere brukt til bryllupskaken til mamma’n og pappa’n til William – SÅ herlig med slike personlige detaljer! (også SÅ lekkert fat!)

IMG_8151

Jeg fikk tilsendt den vakre dåpsinvitasjonen med herlige nyfødtbilder inni – som såklart gav massevis av inspirasjon til kaka!

IMG_8150

Monogrammet ifra invitasjonene måtte vi såklart ha med på kaka – herlig! ♥

IMG_8164

På et av nyfødtfotografiene av lille William lå han oppi søte bittelille senga til mamma’n sin – kjempegøy å gjenskape dette i marsipan. Hvorfor ikke? hihi! (all pynt på kaka er spiselig, laget av marsipan)

IMG_8180

Senga har jeg modelert på frihånd – til små marsipanbabyer kan du bruke en for som denne. Om du handler hos Kaketoppen så husk å oppgi rabattkode ToneroseDesign – da får du 5% rabatt på hele kjøpet.

IMG_8159

En liten elephant var temaet for barnedåpen – denne måtte såklart være med på kaka! hihi. Bilderamma har jeg laget av marsipan, og det vakre nyfødtbildet har jeg printet med matfarge på sukkerark. Spiselig bilde kan bestilles mange steder på nett – feks her.

IMG_8171

Er ikke sølvfatet NYDELIG?? ♥

IMG_8169

Blått med hvite prikker gikk igjen i barnedåpen – dermed hentet jeg opp dette ved å lage et marsipanbånd rundt hver kake. Såklart!

IMG_8179

På baksiden av kaken laget jeg skjøten på båndet litt nusselig.. hihi!

IMG_8173

Blomstene i barnedåpen skulle være blå hortensia – dermed plasserte jeg masse blå hortensia på kaken! ♥ En sommerfugl fikk også være med.

IMG_8166

Kaken har jeg forresten trukket med ekstra hvit marsipan. Jeg har kjøpt marsipanen på Pals i Oslo, men ekstra hvit marsipan kan bestilles mange steder på nett, feks her. Rundt nederste kaken har jeg laget diamantmønster – synes dette passer så godt til litt elegante kaker ♥ I hvert hjørne har jeg festet en sølvfarget sukkerperle. Disse kan festes med bittelitt vann, eller bittelitt spiselig lim.

IMG_8176

Det var det hele for i dag – spør om du lurer på noe! ♥ Kjempekoselig at du tok deg tid til å titte innom bloggen min!

IMG_8156

Jeg håper du får en STRÅLENDE dag!! Her hos oss har smågutta planleggingsdag i bhg – så planen min for dagen er masse kos! ♥

“Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away”

Stor klem,

tonerose underskrift

7 Comments

 • kine on November 22, 2012

  Hjelpes! Det er så utrolig vakkert alt du får til. Blir utrolig imponert. Skulle ønske du holdt til nærmere meg, så jeg fikk bestilt kaker til lillegutts dåp og diverse andre ting 🙂
  Kjempeflott 🙂

  • Tonerose on December 2, 2012

   Hei Kine,

   Hjertelig takk for det!! Snille deg! =) Skulle veldig gjerne laget akkurat hva du hadde villet – såklart!! =)

   Stor klem!

 • Emilie on November 21, 2012

  Hvordan farger du håret på babyene 🙂
  Flott kake!

  • Tonerose on November 21, 2012

   Hei Emilie,

   Håret farger jeg ved å male på litt konditorfarge med pensel. Fargen avhenger av fargen den virkelige babyen har på håret =)

   Stor klem!

 • anette on November 3, 2012

  heisann! nyyyyydelig tone :))))))

  klemmer anette

  • Tonerose on November 13, 2012

   Hei Anette,

   hjertelig takk søta!

   Stor klem!

Leave a Reply